U bent hier:
Chargepoint

Chargepoint Europe BV

JAZO Zevenaar bv richt zich op de ontwikkeling van toegang, ventilatie en afscherming. In dit kader zijn in nauwe samenwerking met Chargepoint Europe bv slimme compacte behuizingen ontwikkeld. Belangrijke aspecten als warmte huishouding, robuustheid en esthetica zijn in het ontwerp bepalende criteria geweest.

Al in de zestiger jaren van de vorige eeuw heeft JAZO een basis gelegd met aluminium bouwproducten die zich kenmerkte door een zeer lange levensduur en optimaal gebruiksgemak. Vanaf het begin van deze eeuw probeert JAZO het product zo goed mogelijk in een circulaire stroming te brengen en de productie ervan met minimale milieu belasting te realiseren.

Naast de producten in de bouw zullen onze innovaties op het gebied van laadinfrastructuur bijdragen aan een duurzamere circulaire samenleving.

Chargepoint Europe bv biedt de volledige oplossing aan op de markt. Alle laadvoorzieningen van Chargepoint zijn modulair uitbreidbaar met pas- en afrekensystemen en monitoring software. Natuurlijk kan de oplaadinfrastructuur ook uitgebreid worden met duurzame lokale opwekking: zelf de energie opwekken om mee te rijden.

wallbox_double_nolock

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11