U bent hier:
Constructiewerker Assemblage

Ruimte voor je eigen ontwikkeling. Een werkgever die niet boven je staat, maar naast je. 100 gedreven collega’s die stuk voor stuk passie hebben voor techniek. Hun enthousiasme dat aanstekelijk werkt. Jaarlijks de leukste uitjes bedacht door onze personeelsvereniging. Vrijdagmiddagborrels. Een familiebedrijf waarvoor jouw familie nét zo belangrijk is.

Dát kan alleen maar JAZO zijn!
En dat JAZO ook in deze tijd blijft groeien, dat blijkt.

WIJ ZOEKEN EEN CONSTRUCTIEWERKER ASSEMBLAGE

image00018

Samen met je team verantwoordelijk zijn voor de laatste stap in het productieproces. Door jou vallen alle puzzelstukjes van de productie in elkaar en kan het product door het montageteam gemonteerd worden bij de klant. Je doet afwisselende werkzaamheden omdat er elke keer een ander product geassembleerd moet worden. De ene keer werk je aan een brandwerende deur, dan een rooster en dan aan een halffabricaat. Maar om je écht een goed beeld te schetsen van een dag op de assemblage afdeling, nemen we je graag mee naar een doodnormale maandagochtend….

‘GOEDEMORGEN <JOUW NAAM>’,

Om half 8 wandel je de productie binnen en drink je eerst samen met je collega’s een bakje koffie. Wanneer de koffie op is ga je meteen aan de slag. Nadat je een overal hebt aangetrokken loop je naar jouw werkplek. Voordat je kunt starten, zoek je jouw buddy op. Je werkt namelijk vaak met twee mensen aan een klus. Je bekijkt de planning en ziet welke producten jullie vandaag moeten afmonteren. Je raapt de benodigde spullen in de voorraadkasten bij elkaar, zodat je het product snel en efficiënt kan opbouwen. Vervolgens haal je via iCenter de 2D en 3D tekeningen van het product op. Je kan de deur in iCenter volledig ontleden, zodat je het product perfect in elkaar kan zetten. Maar het eerste gedeelte van de ochtend is alweer voorbij gevlogen, want het is alweer tijd voor…

PAUZE

Bij JAZO hanteren we 3 pauzes: een ochtendpauze, een lunchpauze en een middagpauze. In de gezamenlijke pauzes zitten we in de kantine, gaan we een blokje om of wordt er een spelletje gedaan. Maar net waar je zelf zin in hebt. Er is altijd vers fruit aanwezig, want gezonde medewerkers vinden wij belangrijk!

NA DE PAUZE

Zorg jij ervoor dat het gehele product gebouwd wordt. Dat vergt behoorlijk wat kennis en nauwkeurigheid, maar daar maak jij je geen zorgen over. Je bent handig en weet hoe je met een boor en tap moet omgaan. Je weet welke materialen je nodig hebt en gaat fanatiek aan de slag. Je product is klaar. Je checkt of het montageteam het product gaat monteren of dat het product opgestuurd wordt. Dit heeft namelijk invloed op je inpakmethode. Wanneer het montageteam het product monteert breng je het product naar opslaghal, maar wanneer je het product opstuurt heeft het meer bescherming nodig.

image00013

TEAM

Al je 8 collega’s zijn naast gepassioneerd en met een gezonde dosis humor, ook erg betrokken en geïnteresseerd. Het team waar je in terecht komt is een team waar je van op aan kan. Het zijn harde werkers en er is altijd wel iemand om mee te sparren of lol te maken! Je werkt vaak met twee man aan een klus. Samen rouleer je, zodat je steeds een andere klus hebt en niet elke dag hetzelfde werk doet. Je bent samen verantwoordelijk. En hopelijk heb je ook een goed gebit en goede tandarts, want de snoep pot is op deze afdeling altijd goed gevuld.

AAN HET EINDE VAN DE DAG…

Heb je een trots en voldaan gevoel. Je hebt weer prachtige producten mogen maken én nieuwe technieken geleerd van je collega’s. Je gaat tevreden naar huis.

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING? 

Want wij zijn helemaal klaar voor jou! En breng je de nodige passie en ervaring mee, dan zijn we nóg sneller overtuigd van jouw kunnen. Denk aan ruimtelijk inzicht, kwaliteitsbewust, nauwkeurigheid en technische vakkennis en vaardigheden. En ben je nog niet van alles op de hoogte? Geen probleem, wij leren je ons mooie vak maar al te graag! Heb jij alle kwaliteiten die wij zoeken? Dan ontvang je na je proeftijd een bonus van maar liefst € 1.000,- bruto.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Pierre Schreven geeft je graag antwoorden. Je kunt hem bereiken via: info@jazo.nl, 0316 - 59 29 11.

Jouw sollicitatiebrief en CV mag gestuurd worden naar onze afdeling Personeelszaken, pz@jazo.nl.

Solliciteer direct

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11