U bent hier:
Constructiewerker Lasser

Constructiewerker Lasser

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Ruimte voor je eigen ontwikkeling. Een werkgever die niet boven je staat, maar naast je. 100 gedreven collega’s die stuk voor stuk passie hebben voor techniek. Hun enthousiasme dat aanstekelijk werkt. Jaarlijks de leukste uitjes bedacht door onze personeelsvereniging. Vrijdagmiddagborrels. Een familiebedrijf waarvoor jouw familie nét zo belangrijk is.

Dát kan alleen maar JAZO zijn!

WIJ ZOEKEN EEN ERVAREN CONSTRUCTIEWERKER LASSER

JAZO_Alu_lasser

Samen met je team verantwoordelijk zijn voor het vervaardigen van hoogwaardige producten: daar krijg je energie van. Als ervaren lasser neem jij minimaal 10 jaar werkervaring mee en ben je nauwkeurig en kwaliteitsbewust. Zo kun je na je inwerkperiode zelfstandig complexe projecten oppakken en bij onze juniorkrachten jouw vakkennis overbrengen.

En bij JAZO werk je niet met ‘zomaar’ apparatuur, maar met eersteklas lasapparatuur gekoppeld aan je eigen computer met daarop iCenter waarmee je digitaal je tekeningen in 2D en 3D kan bekijken. Maar om je écht een goed beeld te schetsen van hoe jouw werkweek eruit komt te zien, nemen we je graag mee naar een normale maandagochtend 7.30 uur…

‘GOEDEMORGEN <JOUW NAAM>’,

Roepen je collega’s enthousiast als je JAZO komt binnenwandelen. Lekker, eerst even een kop koffie voor je aan de slag gaat. Je zet een kopje onder de automaat en sluit je aan bij de anderen. Is de koffie op? Dan is het tijd om aan de slag te gaan!

JOUW WERKPLEK

Nadat je een overal hebt aangetrokken loop je naar jouw werkplek. Voordat je kunt starten, bekijk je eerst wat er vandaag gemaakt moet worden. Hiervoor zijn de 2D en 3D tekeningen van engineering. Je stelt de lasmallen af en begint met het produceren van de producten. Lassen doe je vooral met aluminium, staal en roestvrijstaal, plaat-, profiel en buismateriaal. De tijd vliegt, want voor je het weet is het alweer tijd voor:

PAUZE

Bij JAZO hanteren we 3 pauzes: een ochtendpauze, een lunchpauze en een middagpauze. In de gezamenlijke pauzes zitten we in de kantine, gaan we een blokje om of wordt er een spelletje gedaan. Maar net waar je zelf zin in hebt. Er is altijd vers fruit aanwezig, want gezonde medewerkers vinden wij belangrijk!

Lasser_0004

NA DE PAUZE

Mag je een heel nieuw product maken! Dat vergt behoorlijk wat kennis en creativiteit, maar daar maak jij je geen zorgen over. Je vindt het leuk om dingen opnieuw uit te vogelen en denkt graag mee over je eigen vak, maar óók met de andere disciplines en LEAN. Aan het eind van de dag moet er nog wat schuur- en slijpwerk gedaan worden. Dit geeft wel wat stof, maar gelukkig kan je jouw frisse luchtkap gebruiken én hangen er op de lasplek voldoende luchtzuiveringsinstallaties waardoor het stof snel gefilterd wordt.  

TEAM

Want jouw collega’s, dat zijn niet de eerste de beste. Zij zijn naast gepassioneerd en met een gezonde dosis humor, ook erg betrokken en geïnteresseerd. Het team waar je in terecht komt is internationaal en divers. Er is dus altijd wel iemand om mee te sparren of lol te maken!

AAN HET EINDE VAN DE DAG…

Heb je een moe en voldaan gevoel. Je hebt weer prachtige producten mogen maken én nieuwe technieken geleerd van je collega’s. Je gaat tevreden naar huis.

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING? 

Want wij zijn helemaal klaar voor jou! En breng je de nodige passie en ervaring mee, dan zijn we nóg sneller overtuigd van jouw kunnen. Denk aan ruimtelijk inzicht, kwaliteitsbewust, nauwkeurigheid en technische vakkennis en vaardigheden.

NEEM CONTACT OP

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Pierre Schreven geeft je graag antwoorden. Je kunt hem bereiken via: info@jazo.com0316 - 592911

Jouw sollicitatiebrief en CV mag gestuurd worden naar onze afdeling Personeelszaken, pz@jazo.nl.

WIJ BIEDEN JOU...

Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (aangesloten bij CAO-metaal) bestaande o.a. uit: 

    • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
    • diverse mogelijkheden voor opleidingen;
    • vers fruit in onze kantine;
    • Gezellige vrijdagmiddag afsluiting.
Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11