U bent hier:
Inbraakwerend

Inbraakwerend: houd indringers buiten

Technische ruimtes zijn het hart van een gebouw en een organisatie. Niet alleen is het belangrijk om de techniek draaiende te houden, maar ook eventuele gevoelige informatie of kostbare materialen en producten wilt u graag goed hebben afgeschermd. En daar komt meer bij kijken dan u misschien denkt. Een technische ruimte moet te allen tijde optimaal beschermd zijn. Niet alleen tegen brand, maar ook tegen het ongewenst binnendringen van de ruimte. JAZO biedt de oplossing, want onze inbraakwerende deuren voldoen aan hoge inbraakwerendheidsklassen. En het mooiste, er worden geen concessies gedaan op het gebied van gebruiksgemak. Dat geeft een veilig gevoel, toch? 

Aantoonbaar hoge kwaliteit

JAZO levert deuren van klasse RC-2 t/m RC-4 (oude term WK-2 t/m WK-4) die uiteraard voldoen aan de geldende normen. Zo voeren onze deuren het EN 1627 en NEN 5096 certificaat, waarbij ze dus niet alleen voldoen aan de Nederlandse, maar ook de Europese norm.
Wij leveren graag oplossingen waar niet alleen wij, maar ook u blij van wordt. Zo komen we samen tot de meeste ideale oplossing, passend bij de situatie. Wilt u een enkele of dubbele deur? Geen probleem! Net als tal van andere opties die mogelijk zijn. 

Niets aan het toeval overlaten

Zo besteden we extra aandacht aan de sloten, die volgens de laatste normering voldoen aan alle geldende eisen. Zo gebruiken wij sloten voorzien van een EN 179 (paniek op de kruk) en EN 1125 (paniek op de balk) certificaat. Maar dat is niet alles, want ook is het mogelijk om de deuren uit te voeren met diverse toegangsconstrole-systemen. Deze kunnen we zowel aan de binnen- als buitenzijde uitvoeren. Wilt u volledig op de hoogte zijn van wat er om de ruimte gebeurt? Dan kiest u voor de optie waarbij u kunt zien of de deur open of gesloten is, of de deur op slot is gedraaid en/of de kruk bediend is. Dát is veiligheid ten top! 

Benieuwd naar onze inbraakwerende producten?

Bekijk hier onze inbraakwerende deuren en puien.
Bekijk hier onze inbraakwerende roosters.

 

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11