U bent hier:
Certificering

Certificering

JAZO Zevenaar bv heeft al sinds 1998 een uitgebreid gecertificeerd kwaliteitszorgsysteem volgens ISO 9001. Met tal van product-, proces- en bedrijfscertificeringen kan JAZO u garanties bieden voor constante en optimale kwaliteit, veiligheid, uitstekende arbeidsomstandigheden, milieuvriendelijke bedrijfsprocessen en producten.

Denk hierbij aan leveringen onder KOMO en CE-keurmerk.

komoKOMO-certificatie is een waarborg voor het voldoen aan de regelgeving in de bouw en maakt de presentaties en
de kwaliteit van producten transparant. Daardoor is het efficiënter werken met producten die het KOMO-keurmerk dragen.

1200px-Conformite_Europeenne_logo.svgEen CE-markering geeft aan dat een product volgens de fabrikant aan alle EU-eisen voldoet qua veiligheid, gezondheid
en milieubescherming.

Hieronder volgen een aantal van onze certificaten:

ManagementSysCert_ISO9001_14001_colISO 9001:2015

ISO 9001 is een internationale kwaliteitsnorm. In deze norm staan eisen om kwaliteitsmanagementsystemen te standaardiseren, meetbaar en controleerbaar te maken.

Klik hier voor het certificaat.

ManagementSysCert_ISO9001_14001_colISO 14001:2015

ISO 14001 beschrijft de kernelementen voor het opzetten, implementeren, onderhouden en verbeteren van een milieuzorgsysteem: het formuleren van milieubeleid, het vastleggen van de milieuaspecten en -effecten, het opstellen van milieudoelstellingen en -programma’s en het implementeren van een milieubeheersysteem, gericht op de continue verbetering van milieuprestaties.

Klik hier voor het certificaat.

VCA-DNV-1_1VCA* 2008/5.1

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Het VCA-certificaat staat voor vertrouwen, voor competente bedrijven met goed opgeleide werknemers, professioneel veiligheidsmanagement en een sterke toewijding ten aanzien van veiligheid.

Klik hier voor het certificaat.

SKG-EN1627-NEN5096-2KOMO_Attest SKG.0582.0330.03.

SKG-IKOB beproeft aluminium, stalen en kunststof ramen en deuren op inbraakwerendheid. Door de controles die op deze producten en bedrijven plaatsvinden wordt de inbraakwerendheid geborgd. NEN 5096 verwijst voor de bepalingsmethode naar de Europese testnormen EN 1627 t/m EN 1630. Hierdoor mag bij het manueel aanvallen van scharnieren en roosters een zaag gebruikt worden, die opgenomen is in de gereedschap set uit deze Europese testnormen.

Klik hier voor het certificaat.

SKG-EN1627-NEN5096-3KOMO_Attest SKG.0582.0305.05. 

SKG-IKOB beproeft aluminium, stalen en kunststof ramen en deuren op inbraakwerendheid. Door de controles die op deze producten en bedrijven plaatsvinden wordt de inbraakwerendheid geborgd. NEN 5096 verwijst voor de bepalingsmethode naar de Europese testnormen EN 1627 t/m EN 1630. Hierdoor mag bij de manuele aanval een koevoet met een lengte van 720 mm gebruikt worden. Bij het aanvallen van scharnieren en roosters mag een zaag gebruikt worden. Voor het aanvallen van roosters mag tevens en verlengbuis gehanteerd worden.

Klik hier voor het certificaat.

VMRG-logo-VMRG keurmerk aluminuim en staal

Met het VMRG Keurmerk bent u verzekerd van de kwaliteit van ramen, deuren en andere gevelproducten. Dit keurmerk laat zien dat JAZO beschikt over hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van metalen gevels en gevelelementen en het op de juiste wijze plaatsen en monteren. JAZO levert producten die voldoen aan de Kwaliteitseisen en Adviezen van het VMRG: de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, comfort en duurzaamheid.

Klik hier voor onze certificaten voor Aluminium en staal.

alu_ecoAlu Eco

De stichting AluEco bevordert duurzaamheid. Bij JAZO wordt door middel van dit certificaat hoogwaardig en duurzaam gebruik van aluminium gegarandeerd.

Klik hier voor het certificaat.

Een werkwijze waarin de zorg voor mens, milieu en continuïteit in balans is en die steeds weer wordt beloond.

  • In 2010 werden we bekroond als "slimste bedrijf van Nederland" door onze inzet op sociale innovatie, de motor achter technische innovatie.
  • In periode 2011-2014 MVO Prestatieladder Niveau 3 (is gebaseerd op de internationaal erkende norm ISO 26000) gecertificeerd.

Onze CO2 footprint is gepubliceerd op de website van de milieubarometer:

https://www.milieubarometer.nl/CO2-footprints/co2-footprint/jazo-zevenaar-bv-2016/

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11