U bent hier:
Nationaal Account Manager

Nationaal Account Manager

Ruimte voor je eigen ontwikkeling. Een werkgever die niet boven je staat, maar naast je. 100 gedreven collega’s die stuk voor stuk passie hebben voor techniek. Hun enthousiasme dat aanstekelijk werkt. Jaarlijks de leukste uitjes bedacht door de personeelsvereniging. Vrijdagmiddagborrels. Een familiebedrijf waarvoor jouw familie nét zo belangrijk is. 

Dát kan alleen maar JAZO zijn!

WIJ ZOEKEN EEN NATIONAL ACCOUNT MANAGER

Veel klantcontact, waarbij je resultaatgericht op je doel afgaat; dát is waar jij energie van krijgt. Je hebt een verbindende rol en brengt diverse disciplines bij elkaar om nieuwe projecten binnen te halen. In deze rol ben je continu bezig met de uitbreiding van je netwerk en bouw je langdurige samenwerkingsverbanden op.En het mooiste? Jouw interesse in de bouwwereld kun je dagelijks inzetten. Want naast jouw commerciële talent heb je ook kennis van techniek om onze klanten te kunnen ondersteunen en adviseren. Techniek en commercie gaan hand in hand. Gaat dit over jou? Lees dan gauw verder hoe jouw gemiddelde dag eruitziet.

‘GOEDEMORGEN <JOUW NAAM>’,

Met een glimlach stap je het kantoor in Zevenaar binnen. Je hebt zin in weer een nieuwe werkdag. Nadat je jouw collega’s hebt begroet, een praatje hebt gemaakt en koffie hebt gehaald gaat het beginnen! Je checkt eerst even je mail. Zijn er nieuwe vragen binnengekomen van klanten? En welke afspraken staan er vandaag op je te wachten? Je bent aanspreekpunt voor vragen, inventariseert behoeftes, adviseert en denkt mee met klanten en collega’s. Je bent een ware bruggenbouwer en met deze kwaliteit zorg je steeds voor de juiste oplossing voor ieder vraagstuk, samen met je collega’s binnen het account-team.

Jij bent iemand die doelgericht werkt en graag resultaat boekt. Maar, je weet ook dat de dag gerust anders kan lopen dan verwacht, want daar gaat de telefoon alweer. Een klant belt jou over de status van zijn offerteaanvraag. Niet veel later hang je met een tevreden gevoel de telefoon op. Weer een klant goed van dienst kunnen zijn.

PAUZE

Bij JAZO hanteren we 3 pauzes: een ochtendpauze, een lunchpauze en een middagpauze. In de gezamenlijke pauzes zitten we in de kantine, gaan we een blokje om of wordt er een spelletje gedaan. Net waar je zelf zin in hebt. Er is altijd vers fruit aanwezig, want gezonde medewerkers vinden wij belangrijk!

NA DE PAUZE...

Je loopt direct even langs jouw directe collega. Hij is calculator en verzorgt de berekeningen voor de offertes. Daarna stap je snel de auto in voor een klantbezoek. Je werkt zelfstandig, plant en organiseert je bezoeken en krijgt de vrijheid om zelf proactief en creatief nieuwe klanten te werven. Met jouw commerciële talent en ervaring help jij ons verder om niet alleen vanuit de techniek te werken maar ook het commerciële DNA te vergroten. Aan het einde van de dag rijd je tevreden naar huis. Weer een order binnen gehaald! De tijd is voorbij gevlogen.

Voordat je gaat solliciteren wil je natuurlijk eerst weten wat je kunt verwachten. Dat begrijpen wij! Dus kom gerust eerst eens een kopje koffie drinken om kennis te maken of bel Pascal Bos op +31 316 - 59 29 11 om meer te weten te komen over ons bedrijf en de vacature. 

Maak hier je afspraak voor een kopje koffie! 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (aangesloten bij de CAO metaal). En als dit nog niet genoeg is, bieden wij ook nog:

  • Auto van de zaak
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
  • Diverse opleidingsmogelijkheden;
  • Flexibele werktijden;
  • Vers fruit;
  • Vrijdagmiddagborrels;
  • Personeelsuitjes.

BAS AAN HET WOORD

Bas begon op de verkoop binnendienst, maar heeft sinds kort de titel accountmanager netbeheer achter zijn naam staan. Kansen pakken én het geluk van de medewerkers vooropstellen, dat past helemaal bij JAZO. Geen wonder dus dat Bas zich sinds kort richt op de netbeheerders. Dat Bas hier veel voldoening uithaalt blijkt wel. "Deze functie geeft mij heel veel energie. Er wordt hier veel geïnvesteerd in kennis, persoonlijke ontwikkeling én het werkgeluk van medewerkers." - Aldus Bas. Hier moeten we meer van weten! 

Meer lezen

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING?

Want wij zijn helemaal klaar voor jou! Beschik je over goede mondelinge communicatie-skills en heb je oog voor een goede klantrelatie waarbij je het doel niet uit het oog verliest, dan zijn we nóg sneller overtuigd van jouw kunnen. Zeker wanneer je daarbij ook sterk bent in het filteren van informatie en je technische tekeningen kunt lezen en doorgronden. Daarnaast ben je ondernemend, fris en enthousiast. Je bent sterk in acquisitie en actieve verkoop en hebt oog voor nieuwe kansen en weet deze om te zetten in resultaten.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Pascal Bos geeft je graag antwoorden. Je kunt hem bereiken via: p.bos@jazo.com, 0316 592911

Jouw CV en motivatie mag gestuurd worden naar onze afdeling Personeelszaken, pz@jazo.nl of gebruik het contactformulier door op onderstaande button te klikken.

Kom jij een kopje koffie drinken?

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11