U bent hier:
Chargepoint Europe bv
Terug naar overzicht

Chargepoint Europe bv

Chargepoint Europe bv

Groei vorm gegeven met nieuwe aandeelhouder JAZO

Chargepoint is al jaren een vertrouwde partij in de infrastructuur van slimme oplaadvoorzieningen en heeft aan de basis gestaan van innovaties op dit gebied. Door de ontwikkeling en uitrol van deze oplaadinfrastructuur voor elektrisch vervoer, versnelt zij de vergroening van mobiliteit met nieuwe business modellen. Ter versterking van de basis is een nieuwe aandeelhouder toegetreden. JAZO Group bv heeft een belangrijk aandeel verworven in Chargepoint Europe BV.

Met de samenwerking beoogt JAZO Zevenaar bv naast haar specialisme in toegang, ventilatie en afscherming van hoogspanningsruimten, de dienstverlening verder uit te breiden richting de energie eindgebruiker. De groeiende markt van elektrisch vervoer vraagt om veiligheid, kwaliteit en duurzame oplossingen. Dit is exact wat JAZO nastreeft.

"We werken al langer uitstekend samen, dus voor de versterking van onze basis is JAZO een slimme keuze", aldus Hans Loohuis, directeur van Chargepoint.

De samenwerking met Chargepoint sluit uitstekend aan bij de groeiambities van JAZO.

"De contacten met de netbeheerders lopen vanuit beide organisaties en zorgen voor synergie", zegt Axel Jansen, directeur van JAZO. Het assortiment van slimme laadzuilen en wallboxen is de laatste jaren uitgebreid en zijn hoogwaardige kwalitatieve betrouwbare producten gebleken. De kennis op het gebied van productie technologie, onderhoud en montage geven de nieuwe organisatie Chargepoint kans om zich nog beter in de markt te profileren, ook op Europese schaal.

Door te kiezen voor Chargepoint©, is gekozen voor oplossingen die gebaseerd zijn op techniek en standaarden voor de toekomst. Future Proof!

Op de foto, vlnr.: Frank Meijer (JAZO), Robert-Jan Brouwer (Chargepoint), Hans Loohuis (Chargepoint) en Axel Jansen (JAZO).

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de JAZO nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bouw
Toelevering Duurzaam elektrisch