U bent hier:
Chargepoint verovert de wereld
Terug naar overzicht

Chargepoint verovert de wereld

Groot aandeel voor JAZO Zevenaar

Dat wij bij JAZO Zevenaar al enige tijd elektrische laadpalen maken, dát is je vast niet ontgaan. Wij hebben deze laadpalen in samenwerking met Chargepoint Europe ontwikkeld. En dat het uiteindelijke resultaat hoge ogen gooit, blijkt. Onlangs heeft Radius Payment Solutions een strategisch belang genomen in Chargepoint Europe, waardoor de groei in het buitenland alleen maar versneld wordt. Hoe dat zit? Je leest het hier.

Naast het ontwikkelen van producten voor de toegang en afscherming van technische ruimtes, maken wij bij JAZO Zevenaar ook tal van andere producten. Bijvoorbeeld de behuizingen voor elektrische laadvoorzieningen om voertuigen op te kunnen laden.

Slimme toepassing én samenwerking

Zo kwam in 2014 ook de samenwerking met Chargepoint Europe tot stand. Naast een strak design en moderne uitstraling zijn de laadpalen bij JAZO aangesloten op zonnepanelen, waardoor onze  voertuigen  volledig energieneutraal opgeladen worden. Het resultaat? Een slimme toepassing die ook elders in Nederland en een aantal Europese landen succesvol wordt gebruikt.

De wijde wereld in

Met de investering van Radius in Chargepoint Nederland wordt er ingespeeld op de toenemende vraag die de komende jaren verwacht wordt. Als marktleider en innovatief bedrijf met een sterke positie in tankpassen, telematica en verzekeringen is dit een logische stap voor het Britse bedrijf. Een ontwikkeling die wij alleen maar toejuichen. Want, hoe mooi zou het zijn als wij de komende jaren onze laadpalen wereldwijd in het straatbeeld terug zien.

Meer weten over chargepoint en ons aandeel? Lees het hier

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11