U bent hier:
‘De klant centraal stellen, dát is belangrijk’
Terug naar overzicht

‘De klant centraal stellen, dát is belangrijk’

De gezichten achter JAZO Zevenaar | Robert Gruben

Eén en al passie voor JAZO, voor de producten én zijn klanten. Maak kennis met Robert Gruben, Business Development Manager bij JAZO. Wanneer je hem vraagt naar het leukste aspect van zijn werk is hij duidelijk; “De dynamiek is bijzonder.” En die dynamiek, daar praat hij graag over.

Sinds mei 2019 is Robert verbonden aan JAZO. Een stap waar de goedlachse Business Development Manager geen moment spijt van heeft: “Ik werkte in de modulaire bouw en had de ambitie om wat anders te gaan doen. Toen ik de vacature van JAZO voorbij zag komen was ik direct enthousiast. Een sterk merk om commerciële werkzaamheden voor te doen, bij een bedrijf met een fijne sfeer die blijft innoveren en een begrip is in de markt. Nee, daar hoefde ik echt niet lang over na te denken.”

Luisteren, luisteren, luisteren…

Meedenken over nieuwe innovatieve producten en projecten. Het te woord staan van klanten en verder te helpen met alles wat wij bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de webshop, wat het werk makkelijker maakt en voordeliger is voor de klant. Het zijn slechts enkele onderdelen waar het werk van Robert uit bestaat. “Ik heb veel en nauw contact met onze klanten. De kunst is om te inventariseren waar de pijnpunten zitten en waar de behoefte ligt, dát is waar het om gaat. Aandachtig luisteren en de klant centraal stellen is belangrijk.”

Innovatief en up-to-date

“De input van de klanten en dat wat er in de markt gebeurt helpt ons bij JAZO ook verder. Ik kan zo beter inschatten welke oplossingen nodig zijn en daar kunnen wij dan op inspelen. Zo heb ik bijvoorbeeld contact met energiemaatschappijen die voor de veiligheidsdeuren hun eigen voorschriften hanteren als het gaat om beslag, ventilatie en brandveiligheid. Door op de hoogte te zijn van deze voorschriften kunnen wij klanten ook gerichter én efficiënter van dienst zijn. Dat zelfde gebeurde bij de roosterprofielen van onze deuren voor technische ruimtes. Die profielen bieden we nu ook in een dichte afwerking aan zodat ze gebruikt kunnen worden als gevelbekleding. Puur door te luisteren naar de klant. Dit product wordt inmiddels door veel architecten in hun ontwerp  toegepast”, vertelt Robert enthousiast.

Kennis en ervaring in het kwadraat

Stilzitten zit er voor Robert en zijn collega’s dus niet in. “We blijven ons ontwikkelen en we doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. JAZO is een sterk merk en al jarenlang actief in de markt. Er zit zoveel kennis en ervaring binnen de onderneming. Het is ontzettend mooi om daar onderdeel van te mogen uit maken.”

Benieuwd wat Robert voor jou kan betekenen? Neem contact met hem op door te bellen naar 06-53298584 of een mail te sturen: r-gruben@jazo.com. Hij staat je graag te woord!

 

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11