U bent hier:
Elektrische laadpalen bij JAZO
Terug naar overzicht

Elektrische laadpalen bij JAZO

Misschien heb je ze al eens zien staan: onze elektrische laadpalen. Zo kunnen wij én onze klanten elektrische voertuigen eenvoudig opladen. Maar wist je ook dat wij deze laadpalen zelf hebben ontwikkeld? Wij vertellen je graag meer over dit bijzondere project.

Productie in eigen huis

Naast het ontwikkelen van producten voor de toegang en afscherming van technische ruimtes, maken wij ook een tal van andere producten. Bijvoorbeeld de behuizingen voor elektrische laadvoorzieningen om voertuigen op te kunnen laden.

Chargepoint Europe & JAZO

Zo kwam ook de samenwerking met de R&D-afdeling van Chargepoint Europe tot stand. Hun wens voor een nieuwe serie wallboxen en laadzuilen was een strak design. Door goed te kijken naar de verhoudingen in het ontwerp, het toepassen van een matte structuurlak én een eigen ontwikkeld led-display, hebben de elektrische laadpalen een moderne uitstraling gekregen.

Duurzaam JAZO

Wij zetten ons in voor een beter milieu en dus een duurzamer JAZO. Dit doen wij o.a. door het plaatsen van zonnepanelen. De 6 stuks elektrische laadpalen worden weer gevoed door onze zonnepanelen, waardoor we onze voertuigen volledig energieneutraal kunnen opladen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de JAZO nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bouw
Toelevering Duurzaam elektrisch