U bent hier:
Graveren en snijden folies, kunststof en hout? Ook dat doen we nu zelf!
Terug naar overzicht

Graveren en snijden folies, kunststof en hout? Ook dat doen we nu zelf!

Sinds kort hebben wij een lasergraveermachine in ons bezit! Waar we voorheen graveren uitbestede, pakken we nu deze projecten zelf op. 

 Grotere vraag naar lasergraveren

Al een tijdje zijn wij veel actiever in de toelevering, waardoor de vraag naar graveren van verschillende materialen ook toeneemt. Naast dat we metalen kunnen graveren, kunnen we dit ook in hout, kunststof, glas, leer en rubber. 

 BBQ-spitringen voor LetzQ

Eerder deelden wij dat we de BBQ-spitringen voor LetzQ produceren. De logoplaatjes van dit artikel graveren wij nu ook zelf. Hierdoor kunnen we nu nóg sneller schakelen met de klant. Ook speciale wensen zijn nu makkelijker af te stemmen en uit te voeren. 

 Ideeën genoeg! 

Benieuwd welke graveervragen wij zoal krijgen? Denk onder andere aan een huisnummer op een RVS-plaat, een naam op een brievenbus, kunststof gevarenborden voor hoogspanningsruimtes én machine identificatieplaatjes.

 Leuk om te weten: in productie hebben wij alle werkplekken sinds kort voorzien van schaduwborden. Ons gereedschap is nu overzichtelijk en snel te pakken. En je raadt het al, want ook deze folie hebben we gesneden met onze nieuwe graveermachine!

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11