U bent hier:
Maak kennis met ons nieuwe auditteam
Terug naar overzicht

Maak kennis met ons nieuwe auditteam

Nieuwe inzichten helpen je vooruit! Dit was gelijk dé reden voor het samenstellen van een nieuw auditteam. Na 10 jaar trouwe dienst van ons oude auditteam, geven zij nu het stokje door. 

Wat doet het auditteam?

JAZO is al sinds 1998 in het bezit van de certificering ISO 9001, waarmee is aangetoond dat er een werkwijze gehanteerd wordt waarin de zorg voor mens, milieu en continuïteit in balans is. Om dit te kunnen waarborgen, moeten processen en projecten meerdere keren per jaar geaudit worden. Waar vroeger ons auditteam keek of er werd gewerkt zoals is afgesproken, wordt er nu met name gekeken naar procesverbetering. Met andere woorden: hoe kunnen we een proces slimmer inrichten, waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft, de doorlooptijd wordt verkort, leverbetrouwbaarheid toeneemt én de kosten afnemen.

Terug de banken in

Natuurlijk, een nieuw auditteam heb je niet zomaar. Bij het samenstellen van dit team hebben we goed gekeken naar de verschillende expertises en kwaliteiten van onze mensen. En ook scholing hoort erbij: 2 dagen terug de banken in voor de theorie én 2 dagen de vloer op om getraind te worden in het houden van audits.

Doelstellingen behalen

Alles staat in het teken van het behalen van onze doelstellingen op het gebied van kwaliteit en milieu, met een korte doorlooptijd en een marktconform tarief. We streven ernaar om onze audits zo’n 10 tot 15 keer per jaar uit te voeren. Processen worden dan nauwkeurig doorlopen en er wordt ingegrepen waar nodig. Eén ding is zeker: ons nieuwe team is er helemaal klaar voor!

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11