U bent hier:
Nieuw in onze webshop: Explosieluiken
Terug naar overzicht

Nieuw in onze webshop: Explosieluiken

Een technische ruimte wil je zo goed mogelijk beschermen én tegelijkertijd daarbij ook de veiligheid waarborgen. Dát is logisch. Door de ruimte te voorzien van de juiste producten en aanpassingen is dit mogelijk. Eén van die onmisbare producten is een explosieluikdie ervoor zorgt dat de schade bij een explosie tot een minimum wordt beperkt. Een handig product, die makkelijk te monteren is én nu ook eenvoudig te bestellen is in onze webshop.

Onze explosieluiken zijn speciaal ontwikkeld voor transformatorruimtes waar kortsluiting in schakelkasten kan plaatsvinden. Mocht er onverhoopt toch een explosie plaatsvinden, dan zorgt het luik ervoor dat de druk weg kan. En dat is een veilig idee, want daardoor wordt grotere schades aan de ruimte en het gebouw voorkomen.

Explosieluik: veiligheid ten top

Ons compacte explosieluik is voorzien van een magneet en ook dat heeft voordelen. Bij een explosie wordt het luik geopend waardoor de druk weg kan. Is het gevaar geweken? Dan sluit het luik vanzelf weer. Door deze werking hoeft het luik na de explosie niet vervangen te worden. Met het raster dat voor de opening wordt gebruikt wordt ongedierte buiten gehouden en is het vandaalbestendig. Kortom, op alle vlakken wordt er rekening gehouden met de veiligheid.

Direct leverbaar

En doordat we de explosieluiken op voorraad hebben én deze te bestellen zijn in onze webshop, ben je in staat om binnen de kortste keren jouw technische ruimte weer een stuk veiliger te maken.

Benieuwd naar de werking van het explosieluik? Bekijk het in onderstaande video:

Betrokken personen

Neem hieronder contact op met één van de betrokken personen die leidend waren in dit project.

Robert Gruben
Robert Gruben
business development manager
+31 (0) 6 534 20 113
Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11