U bent hier:
Bouwbeurs ’19: inspireren en geïnspireerd worden
Terug naar overzicht

Bouwbeurs ’19: inspireren en geïnspireerd worden

Soms ontdek je pas wat je in handen hebt, als anderen het zien. Op 4 t/m 8 februari stonden wij op de Bouwbeurs in de Jaarbeurs, Utrecht. Samen met The New Builders, PXA Nederland en Lijmexpert vormden we een plein vól inspiratie.

Een goed gevulde stand

Op de Bouwbeurs presenteerden wij 2 van onze producten: de uitgewerkte stalen opbouw roosterdeur en het dakrooster VS-41. Omdat we de modulariteit van de roosterdeur wilden laten zien, hebben wij de deur deels opengewerkt gepresenteerd. Ons dakrooster VS-41 trok op de Bouwbeurs veel aandacht. Om aan te tonen dat dit rooster bestand is tegen (regen)water, hadden we er een werkende douchekop op gericht. Niet wetende wat dit ons op zou leveren, kwamen we terug met een heel nieuw inzicht.   

010

Peter Schaars, salesmanager JAZO: ''Iedereen bedankt voor de prima samenwerking. We hebben een goede beurs gedraaid en dat met een prima sfeer!’’

Van dakrooster naar toepassing

Dat onze dakroosters een oplossing zijn voor ventilatie, weten we. Maar dat ons dakrooster VS-41 perfect kan worden toegepast op renovatiegebouwen, daar hadden we nog niet over nagedacht. Aannemers van renovatieprojecten lopen regelmatig tegen het probleem aan dat warmtepompen, vanwege de Nederlandse Monumentenwet, niet aan de gevel bevestigd mogen worden, Deze worden dan op het (hellende) dak geplaatst, mits het water kan worden afgevoerd. Een probleem waar ons dakrooster VS-41 dé oplossing voor is.

IMG-20190204-WA0000

Inspireren en geïnspireerd worden

Dat inspiratie vaak 2 kanten op werkt, bleek ook dit jaar weer. Wij kijken terug op een geslaagde beurs die ons veel nieuwe inspiratie heeft opgeleverd. Op naar volgend jaar!

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de JAZO nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bouw
Toelevering Duurzaam elektrisch