U bent hier:
Uitbreiding Poedercoat-afdeling
Terug naar overzicht

Uitbreiding Poedercoat-afdeling

Bij JAZO Zevenaar zitten we niet stil, maar dat wist je ongetwijfeld al. Een uitbreiding én modernisering van onze poedercoat-afdeling past daar dan ook helemaal bij. En dat heeft ook vele voordelen voor jou; zo wordt de levertijd verkort en gaat de leverbetrouwbaarheid omhoog. Hoe dat zit? Je leest het hier!

Met de uitbreiding van de poedercoat-afdeling gaat de capaciteit met maar liefst vijftig procent omhoog. Dit zorgt ervoor dat het beter aansluit op de productiecapaciteit van de andere afdelingen. Met een extra poedercabine, elektrische oven en rails is het nu ook mogelijk om poedercoating aan te bieden voor toelevering.

Esthetisch en duurzaam

Maar, dat is niet alles! De nieuwe poederapparaten geven een nog betere verdeling waardoor het esthetisch een nóg gladder resultaat oplevert. En doordat ze zuiniger in gebruik zijn hoeven we minder poeder te gebruiken, terwijl de elektrische oven ervoor zorgt dat we helemaal van het gas af kunnen. In de toekomst kunnen we middels zonnepanelen energie opwekken waardoor we CO2-neutraal zijn. En dát is met het oog op de duurzaamheid een fijne gedachte.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11