U bent hier:
Sales en new business professional

Sales en new business professional

Kennis maken? Maak hier je afspraak voor een kopje koffie gesprek!

Ruimte voor je eigen ontwikkeling. Een werkgever die niet boven je staat, maar naast je. 100 gedreven collega’s die stuk voor stuk passie hebben voor techniek. Hun enthousiasme dat aanstekelijk werkt. Jaarlijks de leukste uitjes bedacht door de personeelsvereniging. Vrijdagmiddagborrels. PRET-gedragsbeleid, wat staat voor positief, respect, enthousiast en teamwork. Een familiebedrijf waarvoor jouw familie nét zo belangrijk is. 

Dát kan alleen maar JAZO zijn!

WIJ ZOEKEN EEN SALES EN NEW BUSINESS PROFESSIONAL (40 UUR)

 • €4.000,- tot €6.000,- bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Auto van de zaak
 • Diverse opleidingsmogelijkheden

Veel op pad en klantcontact, waarbij je resultaatgericht op je doel afgaat; dát is waar jij energie van krijgt. Je hebt een verbindende rol en brengt diverse disciplines bij elkaar om nieuwe projecten binnen te halen. Je zet commercie strategisch in en investeert daarmee in een sterk en goed netwerk waardoor je veel gevoel en informatie uit de markt haalt. Jij weet als geen ander wat (potentiële) klanten bezighoudt en hoe JAZO de markt het beste kan bedienen. En het mooiste? Jouw interesse in de bouwwereld kun je dagelijks inzetten. Want bij JAZO gaan techniek en commercie hand in hand. Gaat dit over jou? Lees dan gauw verder hoe jouw gemiddelde dag eruitziet.

Hoe jouw week er uit zou kunnen zien: Weekagenda

Lees verder!

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING?

Want wij zijn helemaal klaar voor jou! Beschik je over goede mondelinge communicatie-skills en heb je oog voor een goede klantrelatie, dan zijn we nóg sneller overtuigd van jouw kunnen. Zeker wanneer je daarbij ook sterk bent in het filteren van informatie uit de markt en je deze weet door te vertalen naar de organisatie. Daarnaast heb je lef en durf en ben je ondernemend, fris en enthousiast. Je bent sterk in acquisitie en actieve verkoop en hebt oog voor nieuwe kansen en weet deze om te zetten in resultaten.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Pascal Bos geeft je graag antwoorden. Je kunt hem bereiken via: p.bos@jazo.com, 0316 592911

Jouw CV en motivatie mag gestuurd worden naar onze afdeling Personeelszaken, pz@jazo.nl of gebruik het contactformulier door op onderstaande button te klikken.

Solliciteer direct

LION AAN HET WOORD

Deze keer laten we het spotlicht schijnen op Lion Schreven, Nationaal Account Manager bij JAZO. Ontdek hoe Lion zijn weg heeft gevonden naar JAZO en wat hij zo geweldig vindt aan zijn functie. 

"Binnen JAZO staat de deur altijd open om je ambities na te jagen," benadrukt hij.

Zijn overstap naar Nationaal Account Manager was een logische stap, gezien zijn technische achtergrond en uitgebreide ervaring binnen JAZO. Maar dit is niet waar de loopbaan van Lion begon.

Meer lezen

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (aangesloten bij de CAO metaal). En als dit nog niet genoeg is, bieden wij ook nog:

 • Auto van de zaak
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden;
 • PRET-beleid;
 • Flexibele werktijden;
 • Vers fruit;
 • Vrijdagmiddagborrels;
 • Personeelsuitjes.

Lees meer over JAZO

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11