U bent hier:
Type HS schijnroosters

Type HS schijnroosters

Het JAZO schijnrooster wordt toegepast in gevelsituaties waar geen tot weinig ventilatie nodig is, terwijl elders in het gebouw wel ventilatieroosters worden toegepast. Door het aanzicht van het schijnrooster gelijk te houden aan het functionele toegepaste ventilatierooster, wordt een esthetisch verantwoorde gevel gecreëerd met een verrassend design. Door de relatief forse materiaaldikte (2 mm) is ook in aluminium een wandbekleding toe te passen die vandaalbestendig is.

De opbouw schijnroosters zijn te combineren met de schijnroosterdeuren.

Eigenschappen:

Doorsteekveilig, muisdicht, vandaalbestendig, regeninslagvrij, (stuif)sneeuwwerend, stofwerend, vlamdovend, onderhoudsarm, geringe inbouwdiepte, grote stabiliteit, eenvoudige montage.

Systeemopbouw:

Het JAZO schijnroosterprofiel bestaat uit een eenvoudig te monteren modulair opbouwsysteem. Indien geen achterliggende constructie aanwezig is wordt het schijnrooster bevestigd op bijvoorbeeld een omega-draagprofiel. Bij een aanwezige draagstructuur wordt het schijnrooster direct, eventueel in combinatie met isolatiemateriaal, bevestigd op de aanwezige draagstructuur door middel van een houderconstructie (meerdere oplossingen mogelijk).

Type schijnrooster:

- Aluminium schijnrooster HS-27; netto doorlaat 0 %
- Aluminium schijnrooster HS-42; netto doorlaat 0 %
- Aluminium schijnrooster HS-50; netto doorlaat 0 %
- Stalen schijnrooster HS-27; netto doorlaat 0 %
- Stalen schijnrooster HS-42; netto doorlaat 20 %
- Stalen schijnrooster HS-50; netto doorlaat 16 %
Tevens zijn puien met HJ en HF opbouw ventilatieroosters uit te voeren.

Mogelijkheden:

- Brandwerend
- Inbraakwerend
- Geluidwerend

Materiaal:

- Aluminium
- Staal
- RVS

Bouw
Toelevering Duurzaam elektrisch