U bent hier:
Vacatures/Stage
 • Kom werken bij JAZO!

  JAZO is marktleider als het gaat om de complete toegang, ventilatie en afscherming van technische ruimten. Wij geven advies over ventilatiewijze, detaillering en montage én vervaardigen onze maatwerkoplossingen in onze eigen fabriek met geavanceerde machines. Dit doen wij met ruim 100 gepassioneerde en enthousiaste medewerkers die dagelijks met plezier naar het werk gaan. En in dát team is er altijd plek voor technisch talent!  

  Waarom JAZO?

  Los van onze unieke positie in de Nederlandse, technische, branche, is onze bedrijfsvoering ook uitzonderlijk te noemen. Want met ons PRET-beleid komt iedereen dagelijks met plezier naar het werk. Dit uit zich o.a. door:

  • Passie, enthousiasme en verantwoordelijkheid

  Iedereen die bij JAZO werkt heeft passie voor het vak, dat zie je en dat voel je. Wij zijn enthousiast om elke dag weer aan het werk te gaan en dát werkt aanstekelijk. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en pakt. Dat brengt je verder!

  • Een hecht familiebedrijf

  Jouw familie is nét zo belangrijk als die van ons. Daarom is er altijd ruimte en tijd voor jouw verhaal. Wij vinden het belangrijk dat je naast medewerker, ook een plek in ons ‘JAZO hart’ verovert. Je bent geen nummertje: maar onderdeel van de JAZO familie.

  • Actieve personeelsvereniging

  Ook buiten het werk om ondernemen wij regelmatig activiteiten. Karten, paintballen, kerstborrels… noem maar op! Dat zorgt ervoor dat we zo hecht zijn én blijven.

  • Last but not least: 

  Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (aangesloten bij CAO-metaal) bestaande o.a. uit: 

  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
  • diverse mogelijkheden voor opleidingen;
  • vers fruit in onze kantine;
  • vrijdagmiddag borrels.

  Wij zijn op zoek naar:

  Gevelmonteur Buitendienst
  - Engineer

  Er loopt momenteel een vacature voor Coating medewerkers. Gezien het grote aantal aanmeldingen is de vacature tijdelijk offline gehaald.

  Open sollicitatie 

  Staat jouw ideale baan er niet tussen? Wij zijn altijd op zoek naar technisch talent: open sollicitaties zijn dus van harte welkom!

  Stageplaatsen

  Wij staan altijd open voor jong talent. Of het nu om leerwerktrajecten gaat of om stages op HBO/WO niveau, onze passie voor techniek delen wij graag met je. Bij ons word je vakkundig begeleid en krijg je de aandacht die je verdient!

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11