U bent hier:
3D Engineer

Voor de uitbreiding van onze projectteams is JAZO Zevenaar bv op zoek naar een gedreven en professionele;

3D Engineer (werktuigbouwkunde)

Je ontwerpt, modelleert en vervaardigt tekeningen door middel van het geavanceerde 3D-pakket Pro/Engineer. 

Een functie waarin je dagelijks klantcontact hebt en jouw ontwerpen in de aangrenzende productieomgeving gefabriceerd ziet worden. De kerntaak is het ontwikkelen en uitwerken van de JAZO-producten. Hierbij gaat het om het klant specifiek uitwerken en aanpassen van projecten.

Initiatief, inzicht en goed kunnen communiceren met onze opdrachtgevers en met je collega’s zijn daarbij belangrijke kwaliteiten. Om deze functie succesvol te kunnen uitoefenen, is MBO werk- en denkniveau werktuigbouwkunde vereist. Jong talent krijgt bij JAZO de kans om verder opgeleid te worden.

Werkervaring is geen vereiste. Het betreft een fulltime functie.


Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele, maar tevens informele onderneming. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij de zwaarte van de functie. Ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing. Ondersteuning door een professioneel team van verkopers, engineers, productie en management.

Vind jij het fijn om in één van de teams te werken samen met verkoop, engineering en werkvoorbereiding? 

Werk jij graag in een modern bedrijf waarbij je als engineer direct contact hebt met klanten en de productie?

Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Wij willen graag met jou kennismaken!

Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar onze afdeling Personeelszaken, pz@jazo.nl. Voor inhoudelijke vragen kan contact opgenomen worden met Pascal Bos (Manager Engineering), p-bos@jazo.nl, 0316 - 59 29 11.

Bouw
Toelevering Duurzaam elektrisch