U bent hier:
Constructiewerker Lasser

Voor de verdere uitbouw en optimalisatie van onzeconstructie werkplaats is JAZO Zevenaar bv op zoek naar een gedreven en professionele:

Constructiewerker Lasser

Als Constructiewerker Lasser ben je met je team verantwoordelijk voor het vervaardigen van hoogwaardige producten. JAZO werkt met toonaangevende merken lasapparatuur en bijbehorende apparaten gekoppeld aan iCenter waarbij de Engineering 3D omgeving op iedere werklocatie beschikbaar is. Jouw taken bestaan verder uit:

  • Afstellen van de lasmallen en het produceren van de producten;
  • Meedenken in de
  • Offline voorbereiden van CNC programma’s en bepalen van optimale buigvolgorden;
  • Meedenken over LEAN productie;JAZO_Alu_lasser

Functie-eisen: De constructiewerker Lasser werkt vooral met aluminium, staal en roestvaststaal staaf-, plaat-, profiel- en pijpmateriaal. Door toepassen van scheidende, verspanende, vervormende en verbindende technieken vervaardigt de constructiewerker constructies en deelconstructies. Hij beschikt over ruimtelijk inzicht en is kwaliteitsbewust, nauwkeurig, communicatief en sociaal vaardig in de uitvoering van zijn werk naast zijn technische vakkennis en vaardigheden. Je voelt je verantwoordelijk voor de afgeleverde producten.

Bedrijfsprofiel: Als marktleider verzorgt JAZO, met een totaalpakket, de complete toegang en ventilatie van technische ruimten. Na advies over ventilatiewijze, detaillering en montage worden de veelal maatwerkoplossingen in onze eigen moderne fabriek met geavanceerde machines vervaardigd. Uiteraard voldoen onze producten aan de voorschriften van o.a. de nutsbedrijven en/of bouwbesluit. JAZO deuren en ventilatieroosters zijn veelvuldig getest volgens de nieuwste eisen voor brand, inbraak- en geluidswering.

Arbeidsvoorwaarden2013

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele, maar tevens informele onderneming. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij de zwaarte van de functie. Ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing. Ondersteuning door een professioneel team van verkopers, engineers, productie en management.

Wij willen graag met jou kennismaken!

Heb jij interesse? Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar onze afdeling Personeelszaken, pz@jazo.nl. Voor inhoudelijke vragen kan contact opgenomen worden met Henry Aaldering (Technisch directeur), h-aaldering@jazo.nl, 0316 - 59 29 11.

Bouw
Toelevering Duurzaam elektrisch