U bent hier:
Kantbank operator

Voor de verdere uitbouw en optimalisatie van onze plaatwerk productie is JAZO Zevenaar bv op zoek naar een gedreven en professionele:

Kantbank operator

Als operator ben je met je team verantwoordelijk voor het vervaardigen van hoogwaardige plaatwerk producten. JAZO werkt met toonaangevende Trumpf kantbanken gekoppeld aan Pro Engineer, iCenter en Tops offline programmeer software. Jouw taken bestaan verder uit:

  • Controleren en mogelijk aanpassen van aangeboden kantprogramma’s;
  • Afstellen van de kantbanken en het produceren van de producten;
  • Controleren van je eigen werk;
  • Offline voorbereiden van CNC programma’s en bepalen van optimale buigvolgorden;
  • Meedenken over LEAN productie;

Functie-eisen: Je hebt kennis van plaatwerk, CNC-kantbanken en productie. Werken met computers gaat je gemakkelijk af. Je voelt je verantwoordelijk voor de afgeleverde producten.kanbank_operator_JAZO

Bedrijfsprofiel: Als marktleider verzorgt JAZO, met een totaalpakket, de complete toegang en ventilatie van technische ruimten. Na advies over ventilatiewijze, detaillering en montage worden de veelal maatwerkoplossingen in onze eigen moderne fabriek met geavanceerde machines vervaardigd. Uiteraard voldoen onze producten aan de voorschriften van o.a. de nutsbedrijven en/of bouwbesluit. JAZO deuren en ventilatieroosters zijn veelvuldig getest volgens de nieuwste eisen voor brand, inbraak- en geluidswering.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele, maar tevens informele onderneming. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij de zwaarte van de functie. Ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing. Ondersteuning door een professioneel team van verkopers, engineers, productie en management.

Wij willen graag met jou kennismaken!

Heb jij interesse? Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar onze afdeling Personeelszaken, pz@jazo.nl. Voor inhoudelijke vragen kan contact opgenomen worden met Henry Aaldering (Technisch directeur), h-aaldering@jazo.nl, 0316 - 59 29 11.

Bouw
Toelevering Duurzaam elektrisch