U bent hier:
Monteur buitendienst

Voor de verdere uitbouw en optimalisatie van onze montage is JAZO Zevenaar bv op zoek naar een gedreven en professionele:

Monteur buitendienst

Als monteur ben je met je team verantwoordelijk voor het monteren van uiteenlopende bouwkundige producten. Vaak ben je aan het werk op industriële complexen van grote technologische bedrijven. Daarnaast worden de JAZO producten geplaatst in woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten. Jouw taken bestaan verder uit:

  • Overleg met de uitvoerder en teamleider
  • Oplevering van de montagewerkzaamheden aan de opdrachtgever
  • Aandragen van productverbeteringen voor montage en assemblage
  • Onderhoud van de montageapparatuur en beheer van de bedrijfsauto
  • Zorgdragen voor veiligheid op de montage locatie
  • Overleg m.b.t. meer- en minderwerk in samenwerking met de teamleider
  • Juiste verwerking van milieubelastende stoffen, zoals kitten, lijmen en andere materialen.
  • Meedenken over LEAN productie;


Functie-eisen: Je hebt kennis van bouw, gevelbranche en montagewerkzaamheden. Je bent flexibel en je hebt geen hekel aan vroeg op staan! Je ziet uitdaging in het opleveren van mooi werk met de middelen die je hebt.

Bedrijfsprofiel: Als marktleider verzorgt JAZO, met een totaalpakket, de complete toegang en ventilatie van technische ruimten. Na advies over ventilatiewijze, detaillering en montage worden de veelal maatwerkoplossingen in onze eigen moderne fabriek met geavanceerde machines vervaardigd. Uiteraard voldoen onze producten aan de voorschriften van o.a. de nutsbedrijven en/of bouwbesluit. JAZO deuren en ventilatieroosters zijn veelvuldig getest volgens de nieuwste eisen voor brand, inbraak- en geluidswering.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele, maar tevens informele onderneming. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij de zwaarte van de functie. Ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing. Ondersteuning door een professioneel team van verkopers, engineers, productie en management.

Wij willen graag met jou kennismaken!

Heb jij interesse? Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar onze afdeling Personeelszaken, pz@jazo.nl. Voor inhoudelijke vragen kan contact opgenomen worden met Henry Aaldering (Technisch directeur), h-aaldering@jazo.nl, 0316 - 59 29 11.

Bouw
Toelevering Duurzaam elektrisch