U bent hier:
Sales engineer / commercieel binnendienst talent

Ruimte voor je eigen ontwikkeling. Een werkgever die niet boven je staat, maar naast je. 100 gedreven collega’s die stuk voor stuk passie hebben voor techniek. Hun enthousiasme dat aanstekelijk werkt. Jaarlijks de leukste uitjes bedacht door de personeelsvereniging. Vrijdagmiddagborrels. Een familiebedrijf waarvoor jouw familie nét zo belangrijk is. 

Dát kan alleen maar JAZO zijn!

WIJ ZOEKEN EEN SALES ENGINEER / COMMERCIEEL BINNENDIENST TALENT

Veel klantcontact, waarbij je resultaatgericht op je doel afgaat; dát is waar jij energie van krijgt. En hoewel elke dag dezelfde werkzaamheden terugkomen, zijn het de klanten die altijd weer anders zijn. Van nature denk jij in processen, heb je een sterk ontwikkeld zakelijk gevoel en ben je een echte aanpakker. En het mooiste? Jouw interesse in de bouwwereld kun je dagelijks inzetten. Gaat dit over jou? Lees dan gauw verder hoe jouw gemiddelde dag eruitziet.

‘GOEDEMORGEN <JOUW NAAM>’,

_FJK9319_photoshop

Met een glimlach stap je het kantoor in Zevenaar binnen. Je hebt zin in weer een nieuwe werkdag. Nadat je jouw collega’s hebt begroet, een praatje hebt gemaakt en koffie hebt gehaald gaat het beginnen! Je checkt eerst even je mail. Zijn er nieuwe vragen binnengekomen van klanten? En welke offerteaanvragen staan er op je te wachten? Met jouw talent voor het bewaken van processen weet je wat er elke dag moet gebeuren. Je hebt overzicht en weet daardoor elke dag toe te werken naar de meest efficiënte en effectieve afronding van jouw werkzaamheden. Maar, je weet ook dat de dag gerust anders kan lopen dan verwacht, want daar gaat de telefoon alweer. Een klant belt jou over de status van zijn offerteaanvraag. Niet veel later hang je met een tevreden gevoel de telefoon op. Weer een klant goed van dienst kunnen zijn.

PAUZE

Bij JAZO hanteren we 3 pauzes: een ochtendpauze, een lunchpauze en een middagpauze. In de gezamenlijke pauzes zitten we in de kantine, gaan we een blokje om of wordt er een spelletje gedaan. Net waar je zelf zin in hebt. Er is altijd vers fruit aanwezig, want gezonde medewerkers vinden wij belangrijk!

TEAM

Je komt in een gedreven team van 8 personen. Jullie delen samen een kantoor en dat is natuurlijk erg gezellig. Jouw collega’s zijn gepassioneerd, hebben veel liefde voor techniek en beschikken over een flinke dosis humor. Dat merk je aan alles!

_FJK9301NA DE PAUZE...

Staat er een teamoverleg gepland. Dit gebeurt regelmatig zodat iedereen binnen het team weet wat er speelt. Fijn om weer helemaal op de hoogte te zijn. Na het overleg kruip je weer achter je bureau om de laatste offerteaanvragen weg te werken, informatie op te vragen en vragen te beantwoorden. Op basis van de antwoorden kun je aan de slag met het maken van een offerte op maat. Is de opdracht akkoord? Dan maak je alles compleet en draag je de opdracht over aan engineering. Op naar de volgende opdracht! Ineens is het al 17.00 uur en zit je werkdag er alweer op. De tijd is voorbij gevlogen. Op naar huis en op naar morgen waar een nieuwe dag vol kansen en uitdagingen op je staat te wachten!

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING? 

Want wij zijn helemaal klaar voor jou! Beschik je over goede mondelinge communicatie-skills en heb je oog voor een goede klantrelatie waarbij je het doel niet uit het oog verliest, dan zijn we nóg sneller overtuigd van jouw kunnen. Zeker wanneer je daarbij ook sterk bent in het filteren van informatie, je technische tekeningen kunt lezen en doorgronden en gevoel hebt voor het werken in diverse software-systemen waaronder Excel. Wij zoeken een doorzetter, iemand die communicatief sterk is en zijn of haar afspraken nakomt. Heb jij alle kwaliteiten die wij zoeken? Dan ontvang je na je proeftijd een bonus van maar liefst € 1.000,- bruto.

Ben je nog niet van alles op de hoogte doordat je net van school komt, maar heb je wel een relevante opleiding op zak? Geen probleem, wij leren je ons mooie vak maar al te graag! 

 

Solliciteer direct

Pascal_Bos

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Pascal Bos geeft je graag antwoorden. Je kunt hem bereiken via: p-bos@jazo.com, 0316 592911

Jouw CV en motivatie mag gestuurd worden naar onze afdeling Personeelszaken, pz@jazo.com.

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11