U bent hier:
Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Ruimte voor je eigen ontwikkeling. Een werkgever die niet boven je staat, maar naast je. 100 gedreven collega’s die stuk voor stuk passie hebben voor techniek. Hun enthousiasme dat aanstekelijk werkt. Jaarlijks de leukste uitjes bedacht door onze personeelsvereniging. Vrijdagmiddagborrels. Een familiebedrijf waarvoor jouw familie nét zo belangrijk is.

Dát kan alleen maar JAZO zijn!
En dat JAZO ook in deze tijd blijft groeien, dat blijkt.

WIJ ZOEKEN EEN WERKVOORBEREIDER

Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat orders van onze producten zo zorgvuldig en efficiënt mogelijk het productieproces in gaan. Hiervoor schakel je in het orderproces met de afdeling verkoop, engineering, inkoop, productie en montage. Je hebt directe invloed op de kwaliteit en levertijd van ons eindproduct.

Jouw motto? “Een goede voorbereiding is het halve werk.” Je werkt het liefste aan meerdere opdrachten tegelijk en verliest daarbij niet snel het overzicht. Je wordt enthousiast wanneer de productie met jouw voorbereidingen zo goed mogelijk geholpen is. Als Werkvoorbereider begin je elke dag aan een andere uitdaging, maar een gemiddelde dag van onze werkvoorbereiders schetsen we graag voor je.

image00041

'GOEDEMORGEN <JOUW NAAM?',

Met een glimlach op je gezicht stap je het kantoor in Zevenaar binnen. Je hebt weer zin in de dag die voor je ligt, maar eerst even een lekker kopje koffie en even kletsen met je collega’s voordat je aan de slag gaat. Met jouw talent voor plannen van projecten, weet je precies wat er elke dag moet gebeuren. Als eerste controleer je de tekeningen die binnengekomen zijn. Alles klopt! Tijd om de tekening te vertalen naar een efficiënte productieorder, zodat de productie direct aan de slag kan. Daarna ga je verder met het opzetten van de planning voor alle lopende projecten. Met meerdere lopende projecten is een goede planning namelijk van groot belang. Jij zorgt ervoor dat het proces perfect verloopt en dat alle klanten hun producten op tijd ontvangen. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Hiervoor overleg je met collega’s. Maar voordat je daarmee aan de slag gaat is het alweer tijd voor….

PAUZE

Bij JAZO hanteren we 3 pauzes: een ochtendpauze, een lunchpauze en een middagpauze. In de gezamenlijke pauzes zitten we in de kantine, gaan we een blokje om of wordt er een spelletje gedaan. Maar net waar je zelf zin in hebt. Er is altijd vers fruit aanwezig, want gezonde medewerkers vinden wij belangrijk! En houd je van vis? Dan kan je donderdag met je collega’s mee naar de markt om een lekker visje te halen.

NA DE PAUZE...

Om ervoor te zorgen dat de klant de producten op tijd ontvangt bewaak je de productietijden en planningen. Je zet de inkooporders voor je collega klaar en bereidt de orders voor de monteurs voor, zodat collega’s hiermee aan de slag kunnen. Je ziet kansen, kijkt wat er beter kan en pakt dit meteen op. Op deze manier zorg je ervoor dat het productieproces zo efficiënt mogelijk verloopt.

Je hebt overzicht en weet daardoor elke dag toe te werken naar de meest perfecte afronding van jouw werkzaamheden. Maar, je weet ook dat de dag gerust anders kan lopen dan verwacht, want daar komt een collega uit de productie je kantoor binnen lopen met een aantal vragen over een project. Je moet je huidige werkzaamheden even aan de kant leggen om je collega verder te helpen. Dit is voor jou geen probleem, je schakelt snel en gaat meteen met de vraag aan de slag. Je neemt initiatief en hierdoor is de vraag al snel beantwoord en opgelost.

image00046TEAM

Samen komen tot het beste resultaat, dat is hoe je binnen jouw team te werk gaat. En met dit team bof je: deze gepassioneerde collega’s weten waar ze het over hebben en staan altijd voor je klaar. Het is een divers, maar ook gezellig team die van elkaar wil leren en elkaar aanvult. Daarnaast werk je ook nauw samen met collega’s van andere afdelingen. Hierdoor voelt het alsof je ook deel uit maakt van bijvoorbeeld het engineering- en productieteam.

AAN HET EINDE VAN DE DAG...

Heb je een voldaan gevoel. Ondanks dat sommige projecten moeilijker zijn dan andere, heb je er weer voor gezorgd dat het proces perfect verlopen is. De klant is tevreden en alle producten zijn op het juiste moment op de juiste plek terecht gekomen. De dag is voorbij gevlogen. Op naar huis en op naar morgen waar een nieuwe dag vol kansen en uitdagingen op je te wachten staat!

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING?

Want wij zijn helemaal klaar voor jou! En breng je de nodige passie en ervaring mee, dan zijn we nóg sneller overtuigd van jouw kunnen. Zeker wanneer je ook nog eens een scherp oog voor details hebt, gestructureerd te werk gaat en snel kunt schakelen.

Maak hier je afspraak voor een kopje koffie!

NEEM CONTACT OP

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Pierre Schreven, geeft je graag antwoorden. Je kunt hem bereiken via: info@jazo.com, 0316 - 592911

Jouw sollicitatiebrief en CV mag gestuurd worden naar onze afdeling Personeelszaken, pz@jazo.nl.

Solliciteer direct

JAN AAN HET WOORD

Als je bijna 25 jaar in dienst bent, dan moet je wel echt helemaal op je plek zitten. En dat blijkt ook wanneer we Jan Staring – inkoper binnen JAZO – spreken. “Het voelt als ons eigen bedrijf, als er iets niet goed dreigt te gaan, dan kunnen we daar echt wakker van liggen.” Meer weten over de ervaringen van Jan?

JE LEEST HET HIER 

WIJ BIEDEN JOU...

Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (aangesloten bij CAO-metaal) bestaande o.a. uit: 

    • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
    • diverse mogelijkheden voor opleidingen;
    • vers fruit in onze kantine;
    • Gezellige vrijdagmiddag afsluiting.
Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11