U bent hier:
Brandwerendheid

Brandwerendheid

Technische ruimtes zijn essentieel voor het goed functioneren van gebouwen. Het goed afschermen van deze ruimte, zodat de techniek optimaal zijn werk kan doen is enorm belangrijk. 

VEILIGHEID VOOROP

Je moet er natuurlijk niet aandenken dat door - bijvoorbeeld een brand - een technische ruimte wordt verwoest of dat er brand in deze ruimte ontstaat die vervolgens een (gedeelte van) een gebouw in as legt. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat er hoge eisen worden gesteld aan de afscherming, toegang en ventilatie van een technische ruimte. Eisen waar we bij JAZO raad mee weten. Al jarenlang zijn we sterk in het zelf ontwikkelen, produceren en monteren van afscherming, toegang en ventilatie van technische ruimten. Zo hebben we voor elke situatie een passende deur die voldoet aan alle voorgeschreven eisen. Niet voor niets dus dat wij al jarenlang partner zijn van alle energiebedrijven en aannemers in Nederland.

ÉCHT BRANDWERENDE ROOSTERS EN DEUREN

De meest optimale veiligheid bieden en de beste brandwerende producten produceren en leveren; dát is het doel. Daarom onderwerpen wij onze producten regelmatig aan een brandtest. Die voeren we zelf uit en is een belangrijk onderdeel van het ontwerpproces. Het levert ons nieuwe inzichten op, zodat we het proces in de toekomst eventueel kunnen verbeteren, én wanneer wij de producten aanbieden bent u ook verzekerd van de meest optimale en veilige oplossing. Uiteraard laten we deze testen ook nog uitvoeren door onafhankelijke instanties.

Dat onze producten écht brandwerend zijn, dat blijkt. Onze deuren en ventilatieroosters zijn getest volgens de NEN EN 1634-1 norm. 

KWALITEIT TOT IN DE DETAILS

Of dat nog niet voldoende heeft JAZO als bedrijf ook het Certificate of constancy of performance, volgens de EN 16034 ontvangen. Een certificering waar we trots op zijn, maar die u ook de nodige voordelen opleveren:

  • Onze producten voldoen altijd aan de geldende brandwerende eisen;
  • Ons intern kwaliteit borgingssysteem (IKB) wordt geaudit door een notified body, waardoor we de productkwaliteit waarborgen;
  • Onze productie staat onder toezicht van een notified body;
  • Wij voldoen aantoonbaar aan alle eisen van toezichthouders en wetgevers.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk hier onze brandwerende deuren en puien.
Bekijk hier onze brandwerende roosters.

Wilt u meer informatie over brandwerendheid van JAZO?

Neem hieronder contact op met één van de betrokken personen die leidend waren in dit project.

Robert Gruben
Robert Gruben
business development manager
Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11