U bent hier:
Ventilatie

Ventilatie

Bij JAZO begrijpen we de essentiële rol die ventilatie speelt in technische ruimtes. Daarom leveren wij hoogwaardige ventilerende deuren en roosters die voldoen aan de specifieke eisen van deze omgevingen. Of het nu gaat om elektriciteits-, gas-, water- en telecommunicatieruimten, ketelhuizen, machinekamers, compressorgebouwen of parkeergarages, wij bieden standaard en op maat gemaakte oplossingen die zorgen voor optimale ventilatie en veiligheid.

Onze ventilatieproducten voor technische ruimtes

Onze ventilerende deuren en roosters zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van technische ruimtes. Met onze veiligheidsventilatieroosters zorgen we niet alleen voor optimale ventilatie, maar bieden we ook optioneel inbraak- en brandwerendheid van de hoogste kwaliteit. En als dat nog niet genoeg is zijn onze roosters ook nog eens bestand tegen externe invloeden zoals regen, sneeuw, stof en vandalisme, waardoor ze ideaal zijn voor kritieke omgevingen waar veiligheid en betrouwbaarheid van het grootste belang zijn.

Weten welke roosters jij moet kiezen voor jouw project?

KLIK HIER

Optimale ventilatie: Hoe onze producten werken

Onze ventilatieoplossingen zijn ontworpen met lamellen die een efficiënte luchtstroom mogelijk maken terwijl ze bescherming bieden tegen externe invloeden zoals regen, sneeuw en stof. Door strategische plaatsing van deze elementen wordt natuurlijke convectie mogelijk. Verse lucht wordt aangevoerd en gebruikte lucht wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een continue en gecontroleerde ventilatie, cruciaal voor bescherming van gevoelige apparatuur in technische ruimtes. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan specifieke eisen op het gebied van luchtstroom, drukverlies en weerstand tegen externe invloeden, ondersteund door geavanceerde simulaties en engineering voor optimale prestaties.

Geavanceerde Softwaretools

Onze engineers maken gebruik van geavanceerde softwareprogramma's zoals Computational Fluid Dynamics (CFD) software. Met deze software worden onze producten getoetst en geoptimaliseerd op ventilatie. Er worden nauwkeurige simulaties uitgevoerd die ons helpen de prestaties van onze ventilatieoplossingen te analyseren en te verbeteren. Kleine aanpassingen in het ontwerp kunnen grote gevolgen hebben voor het functioneren. 

Onze bevindingen worden ondersteund door onafhankelijke evaluaties van gerenommeerde instanties zoals TNO en Peutz, waardoor je kunt vertrouwen op de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van onze simulaties.

Maatwerkoplossingen voor jouw project

Bij JAZO streven we naar perfectie in ventilatie en veiligheid. Of je nu op zoek bent naar ventilerende deuren, roosters, cassettes of andere ventilatieproducten voor een technische ruimte, wij staan klaar om je te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die aan alle eisen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen jouw project tot een succes te maken.

NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie over ventilatie van jouw technische ruimte?

Neem direct contact op met onze specialist.

Lion Schreven
Lion Schreven
National account manager
Peter Albers
Peter Albers
National account manager
Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11