U bent hier:
Chroom-6 verwijderen

Chroom-6 verwijderen; effectief én veilig

Het is u vast niet ontgaan dat Chroom-6, veelal verwerkt in coatings voor bruggen, deuren en puien, na blootstelling schadelijk is voor onze gezondheid. Bij JAZO passen we al jarenlang Chroom-6 niet meer toe op onze producten, maar in de praktijk komen we dit materiaal nog regelmatig tegen. Gelukkig kan Chroom-6 verwijderd worden en dat doen we bij JAZO samen met erkende verwerkers. Wij nemen u graag mee in onze werkwijze!

CHROOM-6 IN EEN NOTENDOP

Chroom-6 staat bekend om haar roestwerende eigenschap: één van de redenen waarom het vroeger veel werd gebruikt voor industriële toepassingen. Chroom-6 is dus nog veel aanwezig op o.a. deuren en puien en veroorzaken problemen voor mens en milieu. Dát moeten we aanpakken.

CHROOM-6 VERWIJDEREN

Het is mogelijk om Chroom-6 te verwijderen. Is er op uw deur of pui Chroom-6 geconstateerd? Dan zorgen wij, samen met onze erkende verwerkers, ervoor dat de met Chroom-6 behandelde delen verantwoord afgevoerd worden. En dat verwijderen, dat doen we zelfs met een SGS-verklaring. SGS is een onafhankelijke instantie, die objectief inspecties en controles uitvoert op het gebied van internationale normen en lokale voorschriften en regels. 

VEILIG EN VERANTWOORD CHROOM-6 VERWIJDEREN

Wanneer wij voor u puien of deuren met Chroom 6 vervangen of reviseren, kunt u er vanuit gaan dat er bij het verwijderen van Chroom 6 geen schadelijke, chemische reacties plaatsvinden of gevaarlijke stoffen vrij komen. Zo voeren wij op een verantwoorde manier de met Chroom 6 behandelde delen af. En door direct nieuwe delen terug te plaatsen, blijft de veiligheid van de technische ruimte gewaarborgd.

Dat geeft een wel heel vertrouwd gevoel, toch?

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Robert Gruben. Hij is te bereiken op +31 (0) 316 59 29 11 of per mail: .

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11