U bent hier:
Compactstations

Compactstations

Transformatorhuisjes, traforuimtes of gasverdeelstations. Vandaag de dag zie je deze steeds meer in het straatbeeld terug. We gebruiken veel meer toepassingen voor een duurzamer bestaan. Kijk maar naar de elektrische auto’s. Net als glasvezel wordt dit de laatste jaren steeds meer gebruikt. Dat betekent aan de andere kant dat er ook steeds meer verdeelstations moeten komen.

FUNCTIONEEL EN VEILIG

Stuk voor stuk ruimtes met een functionele waarde, waarbij ventilatie, brandwerendheid en inbraakwerendheid een grote rol spelen. Daarom werken we bij het leveren van ventilatieroosters en deuren nauw samen met u als klant. En door slim te standaardiseren, ontwikkelen we met een compacte productvariatie, een enorme verscheidenheid aan type stations. Ook voor klantspecifieke producten draaien we onze hand niet om. Zo zorgen we samen voor een veiligere leefomgeving op de meest eenvoudige manier.

ONTDEK DE VOORDELEN!

Warmtelast-berekeningen door middel van CFD-computermodellen voor brandwerende roosters en deuren ben je bij ons aan het juiste adres. Net als wanneer je op zoek bent naar een grote afroepserie voor een tender. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen voor het ontwerpen van compact stations? 

We helpen je graag verder!

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11