U bent hier:
Constructiewerker

Constructiewerker

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Heb je passie voor het maken van hoogwaardige producten en werk je graag in een hecht team? Dan is JAZO op zoek naar jou! Als constructiewerker breng je niet alleen relevante ervaring mee, maar ook een scherp oog voor detail en kwaliteit.

WIJ ZOEKEN EEN CONSTRUCTIEWERKER

 • Een passend salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Aangesloten bij cao metaal en techniek
  Weten wat dit inhoudt? Klik hier
 • Uitzicht op een goed pensioen
  Pensioenfonds Metaal en Techniek; JAZO betaalt 63,26% van het pensioen

Bij JAZO werk je niet met ‘zomaar’ apparatuur, maar met eersteklas apparatuur gekoppeld aan je eigen computer met daarop iCenter waarmee je digitaal je tekeningen in 2D en 3D kan bekijken. Maar dat is nog niet alles! Bij JAZO krijg je de kans om actief mee te denken en bij te dragen aan het ontwerp van nieuwe producten.

Meer weten over de vacature of een afspraak maken? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp!

Chat on WhatsApp

JOUW UITDAGING

Je bent verantwoordelijk voor het lezen van technische tekeningen, het afstellen van lasmallen en het produceren van producten met materialen als, aluminium, staal en roestvrijstaal.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan het proces van het creëren van nieuwe producten. Dit vereist niet alleen kennis en vaardigheden, maar ook creativiteit en de bereidheid om samen te werken met andere disciplines, waaronder LEAN-methodologieën. Je takenpakket omvat lassen en schuur- en slijpwerk, waarvoor de nodige veiligheidsmaatregelen en voorzieningen worden getroffen.

WIE BEN JIJ

Je bent bekend met het werken met materialen als aluminium, staal en roestvrijstaal. Je hebt de vaardigheid om 2D en 3D technische tekeningen te lezen en te interpreteren. 

Als teamspeler met een positieve instelling draag je bij aan een stimulerende werkomgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar beste bijdrage te leveren.

 • Je bent een constructiewerker met relevante werkervaring;
 • Je bent nauwkeurig, kwaliteitsbewust en hebt oog voor detail;
 • Je bent in staat om veilig te werken en volgt de geldende veiligheidsvoorschriften nauwkeurig op.

WIJ BIEDEN JOU...

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantietoeslag per jaar en een fietsplan via de werkkostenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vers fruit op woensdag en vrijdag.

Daarnaast organiseren we, in samenwerking met onze personeelsvereniging, regelmatig activiteiten buiten werk, zoals karten, paintballen en kerstborrels, wat bijdraagt aan onze sterke teamband.

Bij JAZO ervaar je de warmte van een hecht familiebedrijf. De collegialiteit is hier vanzelfsprekend: je wordt hartelijk ontvangen en er wordt echt naar je geluisterd. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van ons team. We bieden je de vrijheid om op jouw eigen manier te werken, met behoud van collegialiteit als kernwaarde.

Verder investeren we in jouw ontwikkeling met diverse opleidingsmogelijkheden, van LEAN tot management en leiderschapsvaardigheden.

Ons PRET+beleid staat voor PositiefRespectvolEnthousiastTeamwork en Samen vooruit. Dit komt tot uiting in onze vrijdagmiddagborrels, waar we met muziek, hapjes en drankjes samen genieten van gezelligheid.

Bij JAZO ben je niet alleen onderdeel van een team, maar ook van een inspirerend en plezierige werkomgeving waar jouw bijdrage telt.

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING?

Want wij zijn helemaal klaar voor jou! En breng je de nodige passie en ervaring mee, dan zijn we nóg sneller overtuigd van jouw kunnen. Denk aan ruimtelijk inzicht, kwaliteitsbewust, nauwkeurigheid en technische vakkennis en vaardigheden.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Pierre Schreven geeft je graag antwoorden. Je kunt hem bereiken via: p.schreven@jazo.com0316 - 592911

Jouw sollicitatiebrief en CV mag gestuurd worden naar onze afdeling Personeelszaken, pz@jazo.nl.

Kennis maken? Laat het ons weten!

Wat onze medewerkers zeggen:

 • Bij JAZO voel je direct de warmte van een hecht familiebedrijf
 • We maken hier alles onder één dak, waardoor we de gehele productie in eigen handen hebben
Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11