U bent hier:
Defensie en Overheidsinstanties

Defensie en Overheidsinstanties

JAZO: De betrouwbare partner voor Defensie en Overheidsinstanties

De Nederlandse krijgsmacht staat voor nieuwe uitdagingen in een wereld vol spanningen. Met miljarden aan extra investeringen op de horizon, is het cruciaal om te kunnen vertrouwen op partners die de hoogste standaarden van kwaliteit en veiligheid kunnen bieden. JAZO staat klaar om deze rol te vervullen.

Bij JAZO geloven we in het leveren van producten van de hoogste kwaliteit. Al onze producten voldoen aan strikte certificeringseisen, zodat je verzekerd bent van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Optimale bescherming van technische ruimtes

Technische ruimtes vormen het kloppende hart van vele operaties, zowel in de publieke als de private sector. Maar je kan je voorstellen dat de veiligheidseisen bij defensie nóg hoger zijn dan in andere branches. De technische ruimtes moeten voldoen aan hoge veiligheidseisen, vooral bij ruimtes met ontploffings- en brandgevaar. Bij JAZO begrijpen we het belang van deze veiligheidseisen en bieden we oplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan deze uitdagingen te voldoen.

Specialist in explosiepanelen

Voor de meest veeleisende omgevingen, zoals die van defensie, bieden wij gespecialiseerde explosiepanelen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Onze explosiepanelen dienen als drukontlasting bij verschillende soorten explosies, waardoor de bouwkundige schade tot een minimum wordt beperkt. Dankzij deze oplossingen kunnen technische ruimtes veilig worden beschermd, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. 

Inbraak- en brandwerende deuren en roosters

Naast bescherming tegen explosiegevaar is het voorkomen van ongeautoriseerde toegang van cruciaal belang voor overheidsinstanties en defensie. Onze inbraakwerende deuren en roosters bieden een extra laag van bescherming om indringers buiten te houden en gevoelige informatie te beschermen. Daarnaast tillen onze brandwerende deuren en roosters de beveiliging van technische ruimtes naar een hoger niveau, waardoor kostbare apparatuur en gevoelige informatie te allen tijde veilig zijn. Met hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen zorgen we ervoor dat faciliteiten veilig blijven, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Ontdek de kracht van samenwerking met JAZO

Met trots kunnen we zeggen dat we veel ervaring hebben in het leveren van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de strenge eisen van defensie. Of het nu gaat om het beschermen van technische infrastructuren of het waarborgen van veiligheid in veeleisende omgevingen, JAZO staat klaar om te ondersteunen. Ontdek vandaag nog hoe onze beveiligingsoplossingen jouw project kunnen versterken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11