U bent hier:
Trafodeuren

Trafodeuren

JAZO is gespecialiseerd in de advisering, engineering en productie van trafodeuren. Wij onderhouden nauwe contacten met de energiebedrijven om op de hoogte te blijven van de laatst geldende veiligheidseisen. Deze voorwaarden zijn vastgelegd in het programma van eisen van het desbetreffende energiebedrijf. Daarnaast helpen wij u graag om deze eisen te combineren met bouwtechnische aspecten zoals brandwerendheid, inbraakwerendheid en geluidwerendheid.

Dubbele trafodeurProductie van JAZO trafodeurenTrafodeur JAZOTrafodeuren productie

JAZO trafodeuren worden zowel uit (corten)staal, aluminium en roestvaststaal vervaardigd. Veelal dient de trafodeur voorzien te worden van ventilatieroosters om de ruimte op de juiste wijze te ventileren. Afhankelijk van het opgestelde vermogen en het energiebedrijf adviseert JAZO het type ventilatierooster en de benodigde afmetingen. Ook overige veiligheidsvoorzieningen zoals aarding, muisdichtheid, doorsteekveiligheid, (stuif)sneeuw, regen en zandwerendheid zullen door JAZO op juiste wijze worden toegepast.

Vindt uw trafodeur in onze webshop

In onze webshop zijn diverse trafodeuren opgenomen welke reeds door de energiebedrijven van type goedkeur zijn voorzien. Alle trafodeuren en puien worden geleverd met KOMO-attest en voorzien van CE markering. Veelal worden ze toegepast in hoog-, midden en laagspanningsruimten, trafostations, schakelstations en prefabbehuizingen. Daarnaast biedt JAZO volledige geveloplossingen waardoor clusters van technische ruimten passen bij het esthetisch ontwerp van de architect. Onze verkoop specialisten helpen u graag verder met uw vragen en wensen.

Bekijk onze trafodeuren in de webshop

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11