U bent hier:
Energie verdeelstation

Energie verdeelstation

ZEKERHEID VOOR ENERGIEVERDEELSTATIONS

Techniek laten functioneren waarvoor het bedoeld is. Dat kan alleen wanneer echt aan alles gedacht is. Het goed afschermen van technische ruimtes – waarbij ook aan de ventilatie en brand- en inbraakwerendheid is gedacht - hoort daarbij. Wij verzorgen de complete afscherming, toegang en ventilatie van deze ruimten. Dat doen we door goed te adviseren en details niet uit het oog te verliezen waarbij we alles in eigen huis produceren. Alleen zo kan de techniek decennialang probleemloos blijven functioneren zoals bedoeld.

  • Totaaloplossing: van pre-engineering t/m montage en service
  • Verzekerd van de benodigde certificeringen 
  • Sneller en goedkoper bestellen via onze webshop
  • Altijd voldoen aan de eisen van energiebedrijven
  • 10 jaar garantie op de functionaliteiten van onze producten
  • Verantwoord ondernemen door MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)
  • Mens, milieu en continuïteit in balans door onze CO2 Footprint
  • Financiële betrouwbaarheid

Ingeschreven voor de tender van Liander?

GA DIRECT DOOR NAAR ONZE PRODUCTEN

Toepassingen voor elke technische ruimte

Wij hebben alles wat je nodig hebt onder één dak. Of het nu gaat om deuren en ventilatieroosters voor een onderstation, regelstation of schakelstation. JAZO heeft voor elke situatie een passende oplossing. Wij ontwikkelen al meer dan 60 jaar specifieke oplossingen voor technische ruimtes van energiebedrijven. Door deze samenwerkingen weten we precies wat de eisen zijn en beschikken wij over alle benodigde certificeringen. Zo weet je zeker dat jouw project voldoet aan de gestelde eisen voor bijvoorbeeld brandwerendheid en inbraakwerendheid

Bestel jouw gestandaardiseerde producten goedkoper en sneller via de webshop

Bij JAZO maken we gestandaardiseerde producten die voldoen aan alle eisen van de energiemaatschappij. Zo kunnen we de investering laaghouden, zijn we flexibel in levertijden door voorraad én kunnen we echt meters maken voor de energietransitie. Wil je de producten snel én goedkoop bestellen? Maak dan gebruik van onze webshop. Maar dat is niet alles. Bestellingen via de webshop leveren we ook sneller uit. Genoeg voordelen voor jou dus!

Onze Tender Liander producten

Kwaliteit en lange levensduur verzekerd

JAZO biedt garanties voor constante en optimale kwaliteit, veiligheid, uitstekende arbeidsomstandigheden, milieuvriendelijke bedrijfsprocessen en producten. En dit kunnen we aantonen door een breed kader van gecertificeerde producten en processen. Denk hierbij aan KOMO attesten, CE-markering en onze Safety Culture Ladder – trede 2. Al onze certificeringen bekijk je hier!

Duurzaamheid en circulariteit staan ook hoog in ons vaandel, zodat we een lange levensduur van onze producten kunnen garanderen. Het voordeel? Minder onderhoud en logistieke bewegingen bij bijvoorbeeld een onderstation. En dat ook nog eens met tien jaar garantie op de functionaliteit van onze producten.

Financieel betrouwbaar

Wij zijn een financieel gezond familiebedrijf met 60 jaar historie van goede betalingsafspraken. Dit is terug te zien aan onze door Graydon beoordeelde betalingswaardering van 9,0.

Meer informatie over onze toepassingen voor energie verdeelstations?

Neem direct contact op met onze specialist.

Bas Waterham
Bas Waterham
Accountmanager netbeheer
Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11