U bent hier:
Gevel 2020

Bezoek JAZO op GEVEL 2020

GEVEL, dé vakbeurs voor ontwerp en engineering van de gebouwschil, staat weer voor de deur. Het is de brug tussen kennis en praktijk; hier worden ideeën omgetoverd tot het ontwerp van de perfecte bouwschil. Op deze beurs laten wij onze innovaties zien. We nodigen je dan ook van harte uit om kosteloos een bezoek te brengen aan onze stand op 28, 29 of 30 januari in Rotterdam Ahoy.

Op GEVEL vind je de perfecte mix van innovatieve producten, nieuwe materialen en vernuftige systemen. Kenmerken die passen bij JAZO, want ook wij zijn volop in ontwikkeling.

Nieuwe producten
We ervaren dat steeds meer technische ruimtes voorzien moeten worden van geïsoleerde deuren en puien. JAZO speelt hierop in door in haar assortiment vanaf nu ook geïsoleerde deuren en puien aan te bieden. Uiteraard met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Zo blijven wij ook in de toekomst totaaloplossingen bieden.

Techniek en vorm
Onze roostersgevels zijn naast technisch doordacht, ook esthetisch zeer geliefd. Met een fijn-, middel- en grof lijnenspel kan iedere technische ruimte voorzien worden van de juiste ventilatie en afscherming. 

Duurzaam
Circulariteit en duurzaamheid zijn bij JAZO belangrijke pijlers. Zo werken wij met erkende verwerkers om chroom 6 op puien en deuren kosteneffectief te verwijderen. Zo kan de bestaande deur blijven zitten en kan deze er weer voor jaren tegenaan met een duurzame, veilige en milieubewuste coating.

Kom naar de beurs en bezoek onze stand 01.D126. Eén van onze accountmanagers staat je graag te woord om onze nieuwste ontwikkelingen aan je te laten zien en te bespreken.

Graag tot ziens in Rotterdam.

Schrijf je in

Plattegond

Bouw
Toelevering Duurzaam elektrisch