U bent hier:
Gevel monteur buitendienst

Gevel monteur buitendienst

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Ruimte voor je eigen ontwikkeling. Een werkgever die niet boven je staat, maar naast je. 100 gedreven collega’s die stuk voor stuk passie hebben voor techniek. Hun enthousiasme dat aanstekelijk werkt. Jaarlijks de leukste uitjes bedacht door onze personeelsvereniging. Vrijdagmiddagborrels. Een familiebedrijf waarvoor jouw familie nét zo belangrijk is.

Dát kan alleen maar JAZO zijn!

Wij zoeken een Gevel Monteur Buitendienst

monteur_buitendienst

Jij voelt je het comfortabelst als je de weg op mag en krijgt energie van steeds nieuwe contactpersonen en locaties. Een vroege vogel met liefde en gevoel voor techniek. Gaat dit over jou? Lees dan hieronder gelijk even hoe jouw gemiddelde dag eruitziet.

‘Goedemorgen <jouw naam>’,

Daar is niets aan gelogen, want vroeg is het zeker! Want om 7:30 moet je al op de bouw aanwezig zijn in misschien wel het westen van ons land. Dat vroege opstaan zat er gelukkig al snel in bij jou, tegenwoordig weet je niet beter. Voor de files uitrijden: heerlijk! De collega met wie je vandaag samenwerkt is er ook al. Jullie drinken nog snel een kop koffie. Gelukkig is de auto gisteren al ingepakt, want het is tijd om te gaan.

Jouw werkplek

Die is overal en nergens. Je monteert altijd op locatie en onze klanten zitten verspreid over het land. Eenmaal aangekomen bij de klant kun je in jouw iPad lezen wie de contactpersoon is en de goedgekeurde werktekeningen vinden. Een klus duurt meestal een paar dagen, waarna je weer naar een volgende klant gaat. Die afwisseling vind je fantastisch. Steeds weer voor andere uitdagingen staan en veel nieuwe mensen ontmoeten: je houdt ervan!

Pauze

Die mag je helemaal zelf bepalen. Voor onze montageklussen staat een aantal uur, waardoor je exact weet wanneer je klaar moet zijn. Pauze houd je bij onze klanten op locatie, samen met je collega neem je plaats in de gezamenlijke kantine waar natuurlijk altijd genoeg koffie en thee beschikbaar is. Fijn hè, die vrijheid?

2019-09-09_13.05.36

In de middag

Met je collega zet je de laatste puntjes op de i, zo kunnen jullie vroeg in de middag weer vertrekken richting JAZO. Als jullie in de middag weer op ‘het honk’ zijn, pakken jullie alvast de auto in voor de volgende dag.

Team

Jouw collega-monteurs zijn erg hecht met elkaar en niet te beroerd om dingen uit handen te nemen. Een klus doe je nooit alleen, maar altijd met zijn 2en of 3en. Je spreekt elkaar veel, dus die sterke band is binnen een mum van tijd opgebouwd!  

Aan het einde van de dag…

Ben je voldaan. Je hebt weer prachtige producten mogen monteren, leuke gesprekken gevoerd en heldere inzichten gekregen. Je gaat tevreden naar huis.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? 

Want wij zijn helemaal klaar voor jou! En breng je de nodige passie en ervaring mee, dan zijn we nóg sneller overtuigd van jouw kunnen. Denk aan kennis van bouw, gevelbranche en montagewerkzaamheden, het kunnen lezen van technische tekeningen én natuurlijk vroeg op kunnen staan. Maar ben je nog niet van alles op de hoogte? Geen probleem, wij leren je ons mooie vak maar al te graag! 

NEEM CONTACT OP

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Henry Aaldering geeft je graag antwoorden. Je kunt hem bereiken via: info@jazo.nl, 0316 - 59 29 11.

Jouw sollicitatiebrief en CV mogen gestuurd worden naar onze afdeling Personeelszaken, pz@jazo.nl

PETER AAN HET WOORD

Peter begon 24 jaar geleden als verkoper binnendienst bij JAZO. Na 7 jaar kreeg hij de kans om zich verder te ontwikkelen als coördinator buitendienst en nu, velen jaren later, gaat hij nog dagelijks met veel plezier naar het werk. Zijn geheim? ‘’JAZO is gewoon echt een hele prettige werkgever!’’- aldus Peter. Hier moeten we meer van weten!

Lees hier meer

WIJ BIEDEN JOU...

Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (aangesloten bij CAO-metaal) bestaande o.a. uit: 

    • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
    • diverse mogelijkheden voor opleidingen;
    • vers fruit in onze kantine;
    • Gezellige vrijdagmiddag afsluiting.
Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11