U bent hier:
Gevelbekleding

Gevelbekleding

Een iconische gevel die niets heeft ingeboet op het gebied van functionaliteit. Adembenemende architectuur, waarbij de ventilatieroosters compleet opgaan in het design en uitstraling van het pand. Dát kan met de gevelbekleding van JAZO. Ontdek de mogelijkheden!

Design en functionaliteit hand-in-hand

Een ventilatierooster kan zoveel meer zijn dan alleen een praktische oplossing. Geen wonder dat architecten veelvuldig gebruik maken van JAZO gevelbekleding, want met de JAZO HD-27R, HD-42R en HD-50R profielen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Door de JAZO horizontal (HD) en vertical (VD) gevelbekleding verbind je eenvoudig verschillende kozijnen, verdeeld over de gevel, aan elkaar, waardoor ze compleet lijken weg te vallen in het design. Zo worden in de fraaie en duurzame gevelbekleding alle disciplines opgenomen. Zo gaat design en functionaliteit écht hand-in-hand!

De ultieme combinatie

Met de JAZO gevelbekleding kunnen gevels of geveldelen afgewerkt worden tot strakke gehelen met een sterk horizontaal of verticaal accent. De gevelsystemen van JAZO bestaan uit drie verschillende Lines, genaamd: Lines-36, Lines-48 en Lines-60. Deze Lines bevatten verschillende ventilerende, maar ook niet ventilerende profielen die gemakkelijk te combineren zijn. Zo krijg je een nauw aansluitende uitvoering met de rest van de gevel.

Neem contact met ons op

HD-27R

De HD-27R is het type gevelbekleding die valt onder onze Lines 36. Het getal 36 staat hier voor de steekmaat in millimeter (mm). Binnen de lines 36 volgen de schoepen elkaar op met een herhalingsmaat van 36 mm.

Omdat onze HD-27R valt binnen de lines 36 is het gemakkelijke te combineren met onze HS-27R, HF-40/25R en HF40/45R profielen. Ze geven uw gevel een sterk horizontaal of verticaal (VD-27R) accent, verfijnd met of zonder ventilerende-, brandwerende- en/of inbraakwerende functie.

HD-42R

De HD-42R is het type gevelbekleding die valt onder onze Lines 48. Het getal 48 staat hier voor de steekmaat inmillimeter (mm). Binnen de lines 48 volgen de schoepen elkaar op met een herhalingsmaat van 48 mm.

Omdat onze HD-42R valt binnen de lines 48 is het gemakkelijk te combineren met onze HS-42R, HJ-44R, HF-58/45R en HF58/66R profielen. Ze geven uw gevel een sterk horizontaal of verticaal (VD-42R) accent, verfijnd met of zonder ventilerende-, brandwerende- en/of inbraakwerende functie.

HD-50R

HD-50R is het type gevelbekleding die valt onder onze Lines 60. Het getal 60 staat hier voor de steekmaat inmillimeter (mm). Binnen de lines 60 volgen de schoepen elkaar op met een herhalingsmaat van 59,5 mm.

Omdat onze HD-50R valt binnen de lines 60 is het gemakkelijk te combineren met onze HS-50R, HJ-55R en HF-66/66R profielen. Ze geven uw gevel een sterk horizontaal of verticaal (VD-50R) accent, verfijnd met of zonder ventilerende-, brandwerende- en/of inbraakwerende functie.

Veelgestelde vragen

  • Uit hoeveel verschillende types is de JAZO gevelbekleding op te bouwen?
  • Is de JAZO gevelbekleding af te wisselen met de bekende JAZO ventilerende deuren en roosters?
  • Is de JAZO gevelbekleding per definitie niet-ventilerend?
  • Is de JAZO gevelbekleding vandalisme-proof?
  • Kan de JAZO gevelbekleding ook verticaal toegepast worden?
Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11