U bent hier:
Kantbank operator

Kantbank operator

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Ruimte voor je eigen ontwikkeling. Een werkgever die niet boven je staat, maar naast je. 100 gedreven collega’s die stuk voor stuk passie hebben voor techniek. Hun enthousiasme dat aanstekelijk werkt. Jaarlijks de leukste uitjes bedacht door onze personeelsvereniging. Vrijdagmiddagborrels. Een familiebedrijf waarvoor jouw familie nét zo belangrijk is.

Dát kan alleen maar JAZO zijn!

WIJ ZOEKEN EEN KANTBANK OPERATOR 

Hoogwaardige, plaatwerk producten maken: daar krijg jij een kick van. Dit doe je niet alleen, maar samen met je collega’s. Onze Trumpf en Safan kantbanken zijn gekoppeld aan ons CAD-tekenpakket en BOOST offline programmeer software, maar daarnaast is er áltijd ruimte voor jouw eigen inbreng. Iedere dag is anders, maar een gemiddelde dag van onze kanters schetsen we graag voor je.

‘GOEDEMORGEN <JOUW NAAM>!’,

Plaatwerker_0003roepen je collega’s vanuit de kantine. Het is een paar minuten voor half 8 als je bij JAZO komt binnenlopen. ‘Goedemorgen!’, roep je terug. Je hangt je jas op, trekt je overal aan en loopt naar het koffieapparaat. Wanneer je koffie klaar is, schuif je bij je collega’s aan om de dag die gaat komen door te nemen. Koffie op? Aan de slag!

JOUW WERKPLEK

Je bent ingedeeld bij jouw favoriete kantbank. Je start de machine op en bekijkt de orders voor vandaag, gelukkig zijn die al klaargezet! Het plaatmateriaal waarmee je gaat werken is gesorteerd op plaatdikte, ook dat scheelt een hoop tijd. Op je eigen computer bekijk je de tekening van engineering of je kunt de plaatuitslag en het model in 3D bekijken: aan jou de keuze. Je stelt de machine één keer af en begint met kanten.Het eerste deel van de ochtend vliegt voorbij, want om kwart voor 10 is het alweer tijd voor…

PAUZE

Bij JAZO hanteren we 3 pauzes: een ochtendpauze, een lunchpauze en een middagpauze. In de gezamenlijke pauzes zitten we in de kantine, gaan we een blokje om of wordt er een spelletje gedaan. Maar net waar je zelf zin in hebt. Er is altijd vers fruit aanwezig, want gezonde medewerkers vinden wij belangrijk!

Plaatwerker_0002NA DE PAUZE..

Ga je terug naar je werkplek en maak je het product af waarmee je bezig was. Het fijne aan jouw werk is dat je altijd scherp en nauwkeurig moet blijven: de producten moeten perfect worden afgewerkt en dát ligt in jouw handen. Zodra een product klaar is geef je het een locatie mee in de computer en wordt het gehaald door een van jouw collega’s. Op naar de volgende uitdaging.

AAN HET EINDE VAN DE DAG… 

Heb je een voldaan gevoel. Je hebt weer prachtige producten mogen maken én nieuwe technieken geleerd van je collega’s. Je gaat tevreden naar huis.

TEAM

Eén team, één taak. Hoewel er bij JAZO meer dan 100 mensen werken, werk jij altijd binnen jouw eigen team aan projecten. En met dit team bof je: deze 10 gepassioneerde collega’s weten waar ze het over hebben én gaan voor elkaar door het vuur. Dus ook voor jou!

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING?  

Want wij zijn helemaal klaar voor jou! En breng je de nodige passie en ervaring mee, dan zijn we nóg sneller overtuigd van jouw kunnen. Denk aan kennis van plaatwerk, CNC- kantbanken en productie. En ben je nog niet van alles op de hoogte? Geen probleem, wij leren je ons mooie vak maar al te graag!

NEEM CONTACT OP

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Pierre Schreven geeft je graag antwoorden. Je kunt hem bereiken via: info@jazo.com0316 - 592911

Jouw sollicitatiebrief en CV mag gestuurd worden naar onze afdeling Personeelszaken, pz@jazo.nl.

GEERT AAN HET WOORD

Wanneer we Geert Roelofs spreken spat het enthousiasme voor zijn werk én JAZO er vanaf. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat hij al die jaren bij het bedrijf in Zevenaar is gebleven. "Al die jaren heb ik mooie stappen mogen maken binnen het bedrijf. Ik heb veel lol in mijn werk en de mooie bijzondere projecten die we hebben mogen maken en nog steeds maken. Nog steeds heb ik iedere dag plezier in mijn werk, ondanks de generatie die veranderd." Maak kennis met constructiemedewerker Geert Roelofs!

LEES VERDER!

WIJ BIEDEN JOU....

Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (aangesloten bij CAO-metaal) bestaande o.a. uit: 

    • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
    • diverse mogelijkheden voor opleidingen;
    • vers fruit in onze kantine;
    • Gezellige vrijdagmiddag afsluiting.
Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11