U bent hier:
Chroom 6 verwijderen met SGS-verklaring
Terug naar overzicht

Chroom 6 verwijderen met SGS-verklaring

Samenwerken en de verbinding met elkaar opzoeken. Elkaar versterken met als doel een perfecte service te verlenen aan onze klanten en hen optimaal te ontzorgen. Voor ons is dat een vanzelfsprekendheid. Geen wonder dus dat wij samenwerken met erkende verwerkers voor het verwijderen van Chroom 6 op puien en deuren. En dat doen we tegenwoordig ook met een SGS-verklaring.

Het verwijderen van Chroom 6 gebeurde altijd al op de meest effectieve en verantwoorde manier, maar nu is dat dus ook officieel erkend. En wel door SGS, een onafhankelijke instantie die objectief inspecties en controles uitvoert op het gebied van internationale normen en lokale voorschriften en regels. 

Veilig en verantwoord Chroom-6 verwijderen

Wanneer wij voor jou puien of deuren met Chroom 6 vervangen of reviseren, kan je er vanuit gaan dat er bij het verwijderen van Chroom 6 geen schadelijke chemische reacties plaatsvinden of gevaarlijke stoffen vrijkomen. Zo voeren wij op een verantwoorde manier de met Chroom 6 behandelde delen af. En door direct nieuwe delen terug te plaatsen blijft de veiligheid van de technische ruimte gewaarborgd.

Dat geeft een wel heel vertrouwd gevoel, toch?

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11