U bent hier:
Daar is hij dan: onze nieuwe profielfreesmachine!
Terug naar overzicht

Daar is hij dan: onze nieuwe profielfreesmachine!

Door de toename van duurzame aluminiumproducten hebben wij onze aluminiumafdeling uitgebreid met een nieuwe profielfreesmachine. Onze oude en vertrouwde MAKA freesmachine heeft plaatsgemaakt voor een spiksplinternieuwe Elumatec machine. Doordat we nu over een nieuw bewerkingscentrum beschikken voor de aluminiumproductie, kunnen we nóg sneller leveren. Lees maar.

Maar dat niet alleen: door de komst van de nieuwe machine is ook de software van de oude profielfreesmachine geüpdatet, zodat de machines op dezelfde manier aangestuurd kunnen worden. Onze machines werken hierdoor met de laatste technieken. En dat is geen probleem voor onze medewerkers, want tijdens het proefdraaien van de nieuwe machine leren zij in de praktijk hoe ze met de software om moeten gaan.

Geen foute producten meer

De nieuwe machine freest niet alleen gaten in de aluminiumprofielen, maar is ook nog eens voorzien van de nieuwste snufjes. Eén daarvan is de autonome klemverstelling. Door de extra as worden de klemmen, die de profielen op hun plek houden, bestuurd. Deze klemmen kunnen tijdens het bewerken van het profiel verplaatst worden, waardoor de steltijd verminderd wordt en er meer output gerealiseerd kan worden. Daarnaast maakt de machine ook gebruik van een automatische meetsysteem. Hierdoor kunnen er geen foute producten meer doorgegeven worden, wat weer zorgt voor een hogere leverbetrouwbaarheid. Dat klinkt goed, toch?

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11