U bent hier:
Efficiënt en tijdbesparend: maak kennis met onze webshop
Terug naar overzicht

Efficiënt en tijdbesparend: maak kennis met onze webshop

Ken je de webshop van JAZO al? Onze klanten kunnen online bestellingen plaatsen zónder dat ze fysiek contact met ons op hoeven te nemen. Dat heeft nogal wat voordelen. Lees je mee?

Persoonlijke omgeving

Wanneer onze klanten inloggen op de webshop, komen ze in hun gepersonaliseerde omgeving terecht. We hebben de webshop zo ingericht dat klanten ook hun eigen, op maat gemaakte, producten kunnen bestellen. Onze verkoopafdeling kan dit persoonlijke assortiment verder uitbreiden, zodat klanten steeds sneller én effectiever bestellingen kunnen doen. Een persoonlijke login kan worden aangevraagd via info@jazo.com óf via jouw contactpersoon van JAZO.

Ingebouwde calculator

Onlangs is onze webshop vernieuwd, waardoor er nu ook online een prijs kan worden gecalculeerd. Dit doet ons systeem aan de hand van de specificaties die onze klant invult. En is ons systeem bezig met het berekenen van de prijs? Dan gebeurt dit op de achtergrond, in de tussentijd kan er gewoon verder gewinkeld worden.

Producten

In onze webshop vind je alle producten op het gebied van afscherming, toegang- en ventilatie voor (techniek) ruimtes. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag offline verder!

Naar de webshop!

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11