U bent hier:
Gezichten achter JAZO | Lion Schreven
Terug naar overzicht

Gezichten achter JAZO | Lion Schreven

In onze reeks 'Gezichten achter JAZO' stellen we graag onze getalenteerde medewerkers voor. Deze keer laten we het spotlicht schijnen op Lion Schreven, Nationaal Account Manager bij JAZO. Ontdek hoe Lion zijn weg heeft gevonden naar JAZO en wat hij zo geweldig vindt aan zijn functie.

Lion is geen vreemde voor de sociale media van JAZO. Onlangs hebben we hem voorgesteld als onze nieuwe Nationaal Account Manager, een functie die hij sinds oktober vervult. Maar voordat hij deze rol op zich nam, was Lion een gewaardeerde Project manager (Pre-engineer) binnen JAZO. Zijn overstap naar Nationaal Account Manager was een logische stap, gezien zijn technische achtergrond en uitgebreide ervaring binnen JAZO. Maar dit is niet waar de loopbaan van Lion begon.

Een solide Start

Lion begint zijn verhaal met zijn opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar hij bouwkunde studeerde. Zijn passie voor architectuur leidde hem vervolgens naar de Hogeschool voor de Kunsten (ArtEZ), waar hij afstudeerde als architect. "Met een masterdiploma op zak, mag ik me nu 'Master' noemen," zegt Lion met een knipoog.

Hij begon zijn carrière als architect, maar al snel ontdekte hij dat zijn hart ergens anders lag. "De projecten duurden te lang," legt hij uit, en zo begon hij te zoeken naar een snellere, dynamischere omgeving.

Een nieuw begin bij JAZO

Het was op dit punt dat Lion hoorde over de opkomst van een nieuwe afdeling binnen JAZO: Pre-engineering. "Deze afdeling bestond nog niet binnen JAZO, en ik zag het als een kans om mijn carrière een nieuwe richting te geven," herinnert hij zich. Het was een uitdaging die hij met beide handen aangreep, en hij kreeg de vrijheid om de functie zelf vorm te geven.

De rol pre-engineer die Lion heeft opgebouwd, wordt vandaag de dag nog steeds uitgevoerd door Ronald en Remco binnen JAZO, wat aantoont dat Lion een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van het bedrijf.

Groei en Ontwikkeling

Een van de aspecten waar Lion bijzonder enthousiast over is als het gaat om werken bij JAZO, is de nadruk op groei en ontwikkeling. "Binnen JAZO staat de deur altijd open om je ambities na te jagen," benadrukt hij. Hij waardeert de mogelijkheid om cursussen te volgen om zijn vaardigheden te verbeteren. Een van de cursussen die hij heeft gevolgd, 'Constructief handelen', heeft hem geleerd om win-winsituaties te creëren, zowel voor klanten als voor JAZO. Lion legt uit dat het betekent dat je vragen stelt en op zoek gaat naar wat belangrijk is voor de klant en het bedrijf.

Daarnaast wordt er volgens Lion veel georganiseerd binnen het bedrijf. “Om de teamspirit te bevorderen worden er regelmatig PRET-borrels (vrijdagmiddagborrels) georganiseerd en hebben we een hele actieve personeelsvereniging. JAZO is een heel laagdrempelig bedrijf met weinig hiërarchie, waardoor je op een ander niveau met elkaar kunt communiceren, wat heel fijn is.”

Lion kijkt met enthousiasme naar de toekomst bij JAZO en ziet zichzelf nog lange tijd bij het bedrijf werken. "Zolang de uitdaging en ondersteuning voor groei beschikbaar blijven, zie ik mezelf zeker nog voor lange tijd hier werken," concludeert hij.

De overgang naar Nationaal Account Manager

Onlangs heeft Lion een nieuwe sprong in zijn carrière gemaakt bij JAZO, van Project manager naar Nationaal Account Manager. Hij deelt graag zijn typische dag als Nationaal Account Manager. "Mijn dag begint met het plannen van afspraken met klanten," legt hij uit. "De ochtend is meestal gereserveerd voor overleg met collega's en het bijwerken van e-mails." Daarna gaat hij op pad naar klanten in verschillende delen van het land. Het doel is om meerdere afspraken per dag te hebben en vervolgens huiswaarts te keren na een succesvolle dag.

Lion benadrukt het belang van sociale interactie met klanten om een persoonlijke connectie op te bouwen voordat hij de technische details bespreekt. Hij gebruikt zelfs handschetsen en voorbeelddetails om zijn ideeën over te brengen. Zijn architectenhart komt hierbij goed van pas.

Lion's enthousiasme en vastberadenheid zijn duidelijk te zien in zijn rol als Nationaal Accountmanager. "Het bevalt me zo goed," zegt hij met enthousiasme. "Ik ga er met volle energie in, en dat werpt zijn vruchten af. De verkopen lopen goed, en je ziet meteen de impact van je eigen bijdragen."

Wordt JAZO's Volgende Succesverhaal

Als jij je geïnspireerd voelt door Lion's reis en klaar bent voor een uitdagende carrière als Nationaal Account Manager bij JAZO Zevenaar BV, dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij JAZO vind je niet alleen groei en ontwikkeling, maar ook de kans om je eigen succesverhaal te schrijven. Kom en maak deel uit van ons team dat blijft groeien, innoveren en succes boeken. Jouw toekomst als Nationaal Account Manager bij JAZO begint hier!

Wil je meer weten over de vacature en kansen bij JAZO? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie.

Betrokken personen

Neem direct contact op met onze specialist.

Lion Schreven
Lion Schreven
National account manager
+31 (0) 316 59 29 11
Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11