U bent hier:
Gezichten achter JAZO | Tom van Veen
Terug naar overzicht

Gezichten achter JAZO | Tom van Veen

EEN DYNAMISCHE REIS BIJ JAZO

“JAZO biedt voortdurend kansen; je moet alleen de handschoen zelf durven oppakken”, vertelt Tom van Veen, die sinds kort de functie van Teamleider externe montage vervult. Een nieuwe functie maar zeker geen onbekend gezicht binnen JAZO. Laten we kijken hoe Tom zijn weg naar JAZO heeft gevonden en hoe hij zijn loopbaan bij JAZO begon…

Tom begon zijn avontuur bij JAZO direct na zijn afstuderen aan de HAN Arnhem, waar hij technische bedrijfskunde heeft gestudeerd. In de zoektocht naar een baan belandde hij via een connectie in het bedrijf. Aanbevolen door een van de vakantiewerkers van JAZO, kreeg Tom de kans om zichzelf te bewijzen.

EEN THEORETISCHE BASIS IN DE PRAKTIJK

Met zijn LEAN achtergrond paste Tom perfect bij JAZO, en al snel werden beide partijen enthousiast over de samenwerking. Binnen een maand na het ondertekenen van de contracten kon Tom dan echt beginnen aan zijn carrière in het werkende leven. Hoewel hij geen technische achtergrond had ging hij er volledig voor. Door gedurende de eerste periode mee te lopen in de fabriek deed hij veel productkennis op en kon hij al snel starten in zijn eerste functie binnen JAZO.

LEAN ACHTERGROND; EEN PERFECTE MATCH

Tom’s eerste grote stap binnen JAZO was als werkvoorbereider en LEAN-specialist. Maar al snel kreeg Tom de kans om door te groeien naar werkvoorbereider en productieplanner. “In deze functie was ik verantwoordelijk voor het efficiënt indelen van de planning, het opstellen van overzichten met behulp van ICT-tools en het constant waarborgen van de capaciteit van de productie”, legt Tom uit. Als productieplanner moet je communicatief vaardig zijn, klantcontact onderhouden en zorgen dat alles soepel verloopt. Volgens Tom moet je niet bang zijn om de telefoon te pakken en alles uit te vragen wat je nodig hebt bij zowel de klant als collega’s.

Deze rol, die momenteel openstaat voor een nieuwe medewerker, vraagt om iemand met Tom’s vaardigheden en toewijding. Het is een functie waarin communicatieve vaardigheden, efficiënt plannen en behouden van centraal overzicht centraal staan.

VACATURE WERKVOORBEREIDER/CALCULATOR

Als werkvoorbereider bij JAZO speel je een sleutelrol in het succes van onze projecten. Ben jij net zo gedreven als Tom en ben je klaar voor een uitdagende carrière als Werkvoorbereider bij JAZO Zevenaar BV, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij JAZO vind je niet alleen groei en ontwikkeling, maar ook de kans om je eigen succesverhaal te schrijven. Kom en maak deel uit van ons team dat blijft groeien, innoveren en succes boeken. Jouw toekomst als Werkvoorbereider bij JAZO begint hier!

Wil je meer weten over de vacature en kansen bij JAZO? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie.

SPRONG NAAR TEAMLEIDER

Met een dosis geluk en een verschuiving in interne functies maakte Tom een sprong naar teamleider externe montage. In slechts 3,5 jaar tijd veranderde hij drie keer van functie, waardoor zijn reis bij JAZO een boeiende achtbaan werd. “Het mooie aan deze rol is dat het veelzijdig is. Ook hier heb ik klantcontact en maak ik afspraken en planningen. Ik zorg voor de juiste gereedschappen waardoor de monteurs hun werk goed kunnen doen. Elke dag is anders, wat het zo leuk maakt”, vertelt Tom enthousiast.

TOEKOMST BIJ JAZO

Naast zijn functie is Tom ook erg enthousiast over JAZO. Hij waardeert de informele sfeer en behulpzaamheid van collega’s. De samenwerking tussen afdelingen creëert een omgeving waarin iedereen elkaar helpt groeien. Hij benadrukt de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het plezier voor JAZO. Of Tom een toekomst ziet bij JAZO? “Zolang het blijft passen bij mijn ambities en interesses, zie ik hier een leuke toekomst. JAZO biedt voortdurend kansen; je moet alleen de handschoen zelf durven oppakken.”

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11