U bent hier:
Intussen op GEVEL 2020 | Lijnenseries
Terug naar overzicht

Intussen op GEVEL 2020 | Lijnenseries

Wij vinden het belangrijk dat ventilatieroosters naast het functionele aspect, ook perfect moeten aansluiten op het uiteindelijke ontwerp van de architect. Met dit in ons achterhoofd hebben wij 3 lijnenseries ontwikkeld waarbij de technische functies van het rooster niet zichtbaar zijn. Zo blijft het eindresultaat identiek!

Eenduidig beeld

Wat dit betekent? Een ventilatierooster dat volledig voldoet aan de technische eisen, maar dat een rustig én gelijk beeld vormt voor de kijker. Ook roosters die moeten voldoen aan verschillende technische eisen, denk aan een traforuimte die insteekveilig moet zijn of een NSA-ruimte waarbij veel lucht doorgelaten moet worden, zien er vanaf de buitenkant visueel hetzelfde uit.

3 lijnenseries

De lijnenseries van JAZO zijn te onderscheiden in een fijne, middel en grove belijning. Met een steekmaat van 27, 48 en 60 mm kan de architect kiezen welke serie aansluit op zijn ontwerp. Rekening houden met de technische invulling van het type rooster in het beginstadium van een project is hierbij verleden tijd!

 Bezoek ons op stand 01.D126

Wil je de series live aanschouwen en meer informatie over de mogelijkheden? Onze adviseurs op GEVEL 2020 helpen je graag verder!

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11