U bent hier:
JAZO breidt uit!
Terug naar overzicht

JAZO breidt uit!

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een veilige leefomgeving met voldoende energie. Brandveiligheid en inbraakwerendheid staat bij ons hoog in het vaandel. Met onze uitgebreide expertise én onze producten weten wij processen en functionaliteiten van hoogwaardige installaties te waarborgen. Zodat energie ook écht energie oplevert. En wist je dat we hierbij niet alleen binnen onze landsgrenzen blijven, maar ons werkveld steeds verder uitbreiden? Maak kennis met ons zusterbedrijf Kaiser!  

Grensverleggend

Altijd op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten: dat is wat je van ons, als innovatiespecialist in afscherming, toegang en ventilatie van technische ruimtes, mag verwachten. En wist je dat onze producten en oplossingen ook over de grens steeds meer bekendheid krijgen? Zo hebben we al een aantal mooie projecten mogen opleveren in Engeland en Duitsland. Deze markt willen wij nóg beter bedienen, daarom hebben wij leuk nieuws.

De handen in één

Per 30 december 2019 zijn wij de trotse eigenaar van het Duitse bedrijf Metallbau Kaiser GmbH. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in geïsoleerde aluminium deuren, ramen en puien en dus perfect aansluit op onze producten en diensten! 

Breder assortiment

Wij zien de vraag naar geïsoleerde deuren voor technische ruimten groeien, een specialisme waar Kaiser al jarenlang ervaring mee heeft. Binnenkort introduceren wij dan ook bij JAZO een nieuw assortiment geïsoleerde producten. Andersom sluit ons specialisme in ventilatieroosters en roosterwanden perfect aan op Kaiser: dus ook hier breiden wij het productportfolio verder uit.

Elkaar beter maken

De beste oplossingen voor onze klanten: dit statement kunnen wij dankzij deze overname nóg meer waarmaken. Kaiser en JAZO gaan elkaar ondersteunen én elkaar beter maken. Want iedereen – ook over de grens – heeft recht op een veilige leefomgeving met voldoende energie. Daar krijgen wij energie van!

}
Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11