U bent hier:
Laat technische installaties opvallen in het donker!
Terug naar overzicht

Laat technische installaties opvallen in het donker!

In het donker wil het nog wel eens gebeuren dat gebouwen beschadigen door aanrijding. Dat is natuurlijk doodzonde en mag eigenlijk niet gebeuren. Gelukkig hebben we dáár iets op bedacht: LED verlichting. Zo zijn onze hoekoplossingen ook in het donker hartstikke zichtbaar!

Technische ruimten op prominente plekken

Omdat technische ruimten steeds meer op zichtlocaties in utiliteitsgebouwen worden geplaatst, was het nodig om na te denken over een oplossing voor de zichtbaarheid. En soms is de oplossing dichterbij dan je denkt. Want in plaats van zware aanrijdbeveiliging te plaatsen waar wij normaal gesproken veiligheidsroosters mee beschermen, kan er nu ook gekozen worden voor LED verlichting.

Mooi én functioneel

De LED lampen in onze installaties zijn niet alleen heel functioneel, maar zien er ook nog eens erg mooi uit. Het is mogelijk om bijzondere elementen uit te lichten, zodat onze technische installaties bijna als kunst kunnen worden aanschouwd.

Plaatsing LED verlichting

Ben je benieuwd of het mogelijk is om ook jouw installatie te voorzien van LED verlichting? Tot nu toe is het mogelijk om LED toe te passen op de lines series 36, 48 en 60. Wij plaatsen de verlichting achter een Perspex strip die het licht divergeert.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar mogelijkheden.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de JAZO nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bouw
Toelevering Duurzaam elektrisch