U bent hier:
Nieuwe Productbenamingen: Muurroosters nu "EDGE" en Opbouwroosters "FRAME"
Terug naar overzicht

Nieuwe Productbenamingen: Muurroosters nu "EDGE" en Opbouwroosters "FRAME"

Bij JAZO streven we ernaar om voortdurend te verbeteren en innoveren, zodat we onze klanten de best mogelijke ervaring kunnen bieden. In onze voortdurende inspanningen om onze webshop te optimaliseren en het bestelproces te vereenvoudigen, hebben we recent een belangrijke verandering doorgevoerd in de benaming van onze ventilatieroosters.

JAZO introduceert "EDGE" en "FRAME"

Vanaf nu zullen onze muurroosters voor inbouwtoepassingen bekend staan als "EDGE" en onze opbouwroosters als "FRAME". Deze nieuwe benamingen zijn niet zomaar gekozen; ze zijn zorgvuldig bedacht met het oog op gebruiksvriendelijkheid en duidelijkheid voor onze klanten.

Waarom deze verandering?

  1. Eenvoudiger zoeken en bestellen: Door duidelijke en onderscheidende namen te gebruiken, willen we het voor jou als klant gemakkelijker maken om precies te vinden wat je zoekt, zowel op onze webshop als in offertes. Geen verwarrende technische termen meer, maar simpele, intuïtieve productnamen.
  2. Verbeterde navigatie: De nieuwe namen gaan hand in hand met een verbeterde look en feel van onze webshop. We hebben de lay-out en zoekfunctionaliteit aangepast zodat je sneller en eenvoudiger door ons assortiment kunt navigeren.
  3. Professioneel en modern: De namen "EDGE" en "FRAME" geven onze producten een professionele en moderne uitstraling die past bij de hoge kwaliteit en innovatie die je van JAZO mag verwachten.

Wat betekent dit voor jou?

Met deze verandering hopen we het bestelproces op onze webshop voor jou te vereenvoudigen. Of je nou een bestaande klant bent of voor het eerst bij ons bestelt, je zult merken dat het vinden van de juiste producten nu nog sneller en intuïtiever gaat.

Vragen over onze roosters?

We begrijpen dat veranderingen soms vragen kunnen oproepen. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten en om al jouw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op via sales@jazo.com of bel naar +31 316 - 59 29 11  voor meer informatie of ondersteuning.

Bij JAZO blijven we ons inzetten voor jouw tevredenheid en het verbeteren van onze service. We hopen dat de nieuwe productbenamingen en de bijbehorende webshopoptimalisaties een positieve impact zullen hebben op uw bestelervaring. Laat vooral weten wat jou mening is over onze webshop!

Geef jouw mening over de webshop

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11