U bent hier:
Onze vernieuwde website én webshop is live!
Terug naar overzicht

Onze vernieuwde website én webshop is live!

Bij alles wat we doen staat u als klant centraal. Het u zo makkelijk mogelijk maken en voorzien van de allerbeste producten: dát is waar ons hart dagelijks sneller van gaat kloppen. Een vernieuwde website én webshop past daar dan ook helemaal bij. En dat gaat verder dan alleen een aangepaste lay-out. Lees maar mee!

Naast de nieuwe lay-out en een eenvoudigere navigatie, kunt u op de website heel makkelijk informatie raadplegen en downloaden. Maar dat is niet alles, want ook de webshop is flink onder handen genomen. Zo is de zoekfunctie uitgebreid en zorgt een eigen accountomgeving dat het voor u nóg makkelijker wordt om te vinden wat u zoekt en een bestelling te plaatsen. Zo zijn de meest gebruikte productcategorieën direct zichtbaar, is er een aparte ingang voor ‘diensten’ en is het bestelproces eenvoudiger gemaakt.

Alle voordelen voor u op een rij:

  • Het assortiment wordt continu aangevuld met nieuwe producten en aanvullende informatie;
  • Beheer al uw bestellingen op één plek;
  • Mogelijkheid tot het hebben van meerdere winkelwagens zodat u per project eenvoudig de gewenste producten kunt bestellen;
  • In uw account een overzicht van uw eigen klantspecifieke producten en/of favorieten;
  • Direct advies van een JAZO-expert;
  • Eenvoudig afleveradressen beheren;
  • Prijzen en staffelkorting in beeld. 

JAZO website: efficiënt, snel én eenvoudig.

Benieuwd naar de voordelen van onze vernieuwde website en webshop? Ervaar het zelf door snel een kijkje te nemen op onze website of door met uw vertrouwde inloggegevens in te loggen in de webshop. Nog geen (webshop)klant van JAZO? Neem dan gerust contact met ons op en ervaar de voordelen zelf.

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11