U bent hier:
Deuren en roosters voor appartementencomplex Scheveningen
Terug naar overzicht

Deuren en roosters voor appartementencomplex Scheveningen

Project: Appartementencomplex in Scheveningen

Bij JAZO Zevenaar bv zijn we er trots op dat we betrokken zijn geweest bij talloze projecten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetisch statement maken. Eén van die projecten dat onze aandacht heeft getrokken, is het appartementencomplex aan het prachtige Scheveningse strand. Hier hebben we onze expertise ingezet om de afscherming, toegang en ventilatie van de technische ruimtes te verzorgen. Lees verder om meer te ontdekken over onze bijdrage aan dit project.

Onze producten

In nauwe samenwerking met het projectteam hebben we een reeks oplossingen ontwikkeld die de functionaliteit en veiligheid van het gebouw waarborgen, zonder concessies te doen aan het ontwerp. Zo hebben we een stalen deur gemonteerd, voorzien van onze veiligheidsventilatieroosters type HS-27R. Achter de roosters zijn RVS brandwerende cassettes gemonteerd, die voldoen aan de brandwerendheid E60 EW60 norm volgens NEN-EN 1634-1.

In het project hebben we ook een pui met een aluminium deur geleverd en gemonteerd. Deze pui is voorzien van veiligheidsventilatieroosters van het type HS-27R. En wat deze configuratie uniek maakt, is dat een deel van de pui ventilerend is en een deel niet, terwijl het visuele aspect van buitenaf uniform blijft. Hieruit blijkt dat functionaliteit en design hand in hand kunnen gaan.

De uitdaging

Tot slot hebben we, naast de deuren en roosters, ons ook gericht op andere aspecten van het project, zoals de speedgates in het gebouw. Hier hebben we onze HD-27R gevelbekleding toegepast om een gestroomlijnde look te creëren die in lijn is met de architectuur van onze andere producten in het gebouw.

Ook op zoek naar maatwerkoplossingen?

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw uitdaging! Neem contact met ons op.

Toegepaste producten

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11