U bent hier:
Deuren en ventilatieroosters voor Het Forum Groningen
Terug naar overzicht

Deuren en ventilatieroosters voor Het Forum Groningen

Middenin Groningen staat het: Het Forum Groningen. Dit culturele centrum wordt gezien als dé huiskamer van de stad. Met hun terugkerende thema: ‘Verken de wereld, ontmoet de toekomst’, weten zij bezoekers keer op keer weer te verrassen.

Voor dit bekende Groningse gebouw mochten wij de deuren én ventilatieroosters leveren. Wij praten je bij.   

De uitdaging

Is Het Forum Groningen bij je bekend? Dan weet je vast ook dat dit gebouw een bijzondere architectuur heeft. De vorm van het gebouw maakt het dat wij niet ‘zomaar’ onze deuren en roosters konden plaatsen: onze producten moesten soms tot wel 24 graden gekanteld worden. Dat kantelen had natuurlijk gevolgen, want hierdoor kan de deur hard dichtvallen, wat weer zorgt voor klemgevaar. En voor de ventilatieroosters geldt: hoe waterwerend zijn deze nog als ze uit het lood staan? Je begrijpt, wij stonden voor een behoorlijke uitdaging.

Mooi én functioneel

Op zoek naar oplossingen dus. Samen met de klant verkenden wij de mogelijkheden. Naast functioneel, moeten onze deuren en ventilatieroosters namelijk ook mooi zijn én passen in het geheel van het gebouw. Al snel kwamen we tot een mooie oplossing die voor beide partijen passend was. Aan de slag!

 Benieuwd naar onze producten?

Onze deuren vind je op de parkeerplaats en buiten bij de technische ruimtes op de begane grond. Onze ventilatieroosters bevinden zich hoog in het gebouw. Scroll door de foto’s links en bekijk het resultaat zelf!

Ook op zoek naar maatwerkoplossingen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11