U bent hier:
Eindhoven DIFFER
Terug naar overzicht

Eindhoven DIFFER

Het Differ (Dutch Institute for Fundamental Energy Research) instituut op de campus van de Technische Universiteit in Eindhoven, doet onderzoek naar fusie-energie en solar fuels. Voor dit duurzaam (BREEAM Excellent) gebouwde project heeft JAZO in opdracht van Stichting FOM voor hoofdaannemer Dura Vermeer Bouw Rosmalen verschillende (brandwerende) kozijnen, deuren en roostergevels geleverd en gemonteerd.

Ontwerp

Delen van de geleverde aluminium roostergevels lopen voor de beglazing langs. Deze roosterdelen zijn voorzien van een gefreesd gatenpatroon, waardoor daglicht alsnog wordt doorgelaten. De traforuimten zijn uitgevoerd met brandwerende deuren met opbouwroosters. In samenwerking met gevelleverancier Rollecate zijn ook de hoge deuren bekleed.

Uitvoering

JAZO heeft voor Dura Vermeer bij dit project Lines-36, roostergevels, brandwerende deuren (wbdbo EW60 conform NEN 6069) met roosterbekleding en losse roosterdelen type HS-27 verzorgt. Veel aandacht is besteed aan de technische uitvoering in combinatie met de esthetische eisen van de architect. Van offertestadium tot aan de montage ter plaatste is op een heel prettige manier samengewerkt met het uitvoeringsteam van Dura Vermeer.

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11