U bent hier:
Het nieuwe pand van Goede Doelen Loterijen
Terug naar overzicht

Het nieuwe pand van Goede Doelen Loterijen

Voor Goede Doelen Loterijen en met het ontwerpbureau Benthem Crouwel Architects helpen we mee aan de realisatie van een nieuw bedrijfspand. Voorheen zaten de medewerkers van Goede Doelen Loterijen verspreid rondom het Vondelpark. De hoogste tijd om deze samen te brengen onder één dak!

Circulair bouwen en BREEAM

Het circulair bouwen en BREEAM was van dé reden dat we mochten meewerken aan dit mooie project. Onze puien zijn namelijk nagenoeg volledig uit aluminium opgebouwd, wat een hoge mate van recycling en nauwelijks restafval betekent. Daarnaast passen wij altijd onderhoudsvriendelijke en recyclebare materialen toe. Wij houden rekening met het milieu, duurzaamheid en treffen energiebesparende maatregelen. JAZO heeft ook een milieu management systeem welke is gecertificeerd volgens ISO 14001. En dát sluit perfect aan op de eisen van de klant.

Onze producten

In het gebouw zit ca. 65m2 gevelbekleding VS-27R verwerkt. Dit zijn verticale schoepen en in deze gevel zitten zowel ventilerende als niet ventilerende delen. Het unieke aan ons systeem? Dat deze ventilerende of niet ventilerende delen aan de buiten niet zichtbaar zijn en de gevel er dus enorm strak uitziet! Ook zitten er in de gevel verschillende type deuren voor de traforuimte, watermeter, GFT-ruimte en gang. Het merendeel van de deuren heeft een inbraakwerendheid van klasse 2.  

Unieke details

In de gevel zitten enkele veiligheidsapparaten, zoals de Philips lamp, camera, kaartlezer (om deur te openen) een intercom en een stoplicht, verwerkt. Er zijn sparingen in het roosterpakket gefreesd waar deze elementen zijn in geplaatst. Deze unieke details maken dit project nóg specialer!  

Project: Goede doelen
Locatie: Amsterdam
Architect: Benthem en Crouwel
Aannemer: J.P. van Eesteren B.V.

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11